Lekar TVRDI da je IZLEČIO polnu BOLEST tako što je redovno PIO svoj URIN: Promene usledile nakon SEDAM dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 07:42

Lekar TVRDI da je IZLEČIO polnu BOLEST tako što je redovno PIO svoj URIN: "Promene usledile nakon SEDAM dana!"

Urinoterapija koju zastupaju čak i neke poznate ličnosti.

Mnoge poznate ličnosti, među kojima je i pevačica Madona, tvrde da urin ima lekovito dejstvo i da ispijanjem ove tečnosti možete zalečiti bilo koju infekciju u telu, ali i one koje se vide na površini kože.

O tome je već i ranije govorio japanski naučnik Rijoši Nakao, tvrdi da je na ovaj način izlečio gonoreju, ali i mnoge druge zdravstvene tegobe.

- Od svog učitelja sam čuo, kada mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo pet godina, da urin nije prljav, već lekovit. Danas imam devedeset, dakle to je bilo pre više od osamdeset godina, ali mi se urezalo u sećanje. Prvi put sam se susreo sa ozbiljnijim zdravstvenim prolemom 1937. godine, tada sam dobio gonoreju, koja se prenosi polnim putem. To je užasna bolest, posle nekoliko godina situacija je bila još gora, lekovi nisu pomogli i zato sam odlučio da probam urnioterapiju. Posle samo sedam dana sam video promene  - otkrio je lekar.

- Mnogi mešaju izmet sa mokraćom, ali pogledajmo odakle mokraća dolazi. Za razliku od izmeta koji prolazi tako reći kroz crevo koje imamo u telu, međutim krv cirkuliše kroz telo i tada se sakupljaju sve informacije o stanju organizma. Višak hranljivih supstanci koje nisu potrebne organizmu se taloži u bubrezima, tako nastaje urin, dakle od materija koje su u krvi, što znači da ne mogu biti prljave  - objasnio je Nakao.

- Kada je reč o urinoterapiji, u redu je da ne progutate krv, dovoljno je samo da je zadržite u ustima, na taj način telo detektuje mesta koja su problem i žarišta kada je u pitanju zdravlje, tako pokrećete proces samoizlečenja - tvrdi lekar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.