LICE samo što joj NE PUKNE OD PLASTIČNIH OPERACIJA: Svet bruji o tome kako Nikol Kidman SADA IZGLEDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 12:17

LICE samo što joj NE PUKNE OD PLASTIČNIH OPERACIJA: Svet bruji o tome kako Nikol Kidman SADA IZGLEDA

Nije tajna da 53-godišnja glumica već godinama eksperimentiše sa brojnim estetskim zahvatima kako bi očuvala mladolikost.

Jedna od najgledanijih serija ove jeseni jeste "Slom", a to nas ni ne čudi s obzirom da dva holivudska velikana tumače glavne uloge - Hju Grant i Nikol Kidman. Ova uloga Kidmanovu je opet stavila u centar pažnje, a osim odlične glume, puno se priča i o njenom izgledu.

Nije tajna da 53-godišnja glumica već godinama eksperimentiše sa brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << estetskim zahvatima kako bi očuvala mladolikost, no mnogi od njih nisu dali zadovoljavajuće efekte.

Tako je Nikol svojevremeno izjavila da odustaje od botoksa koji je "zamrzao" njenu mimiku, a prestala je i da povećava usne filerima, pa su one sada tanke i neupadljive.

No, krupni kadrovi u "Slomu" pokazuju da iako očito jeste zaboravila na velike intervencije, ona je i dalje odana nekim drugim, diskretnijim estetskim korekcijama. Čini se da je slavna diva svoje lice nadogradila filerima, koji su učinili da donji deo njenog lica, odnosno vilica, ostane čvrst i zategnut.

Estetski hirurzi u razgovoru za "Mirror" tvrde da je Nikol radila i operaciju nosa, te da je imala nehirurški tretman punjenja obraza filerima.

- Fileri mogu da vrate izgubljeni volumen licu, tako da duboke bore izgledaju glatko i umanjuju ostale vidljive znakove starenja - rekao je plastičnih hirurg za britanske medije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Gledaoci razočarani poslednjom epizodom hit serije: "Ljigavi triler" (NIJE SPOJLER)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 12:02

Šteta....Izgleda da su poslednju epizodu serije "Slom" ("The undoing") gledali baš svi...Šestodelna mini-serija prati Grejs Frejzer (Nikol Kidman), uspešnu terapeutkinju, njenog supruga (Hju Grant) i njihovog sina Henrija (Noa Džupe), koji žive u elitnom delu Njujorka. Preko noći otvara...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.