Kupaći kostimi u kojima ne smete da se sunčate

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Jun.2023, 19:02

Kupaći kostimi u kojima ne smete da se sunčate

Kada dođe leto, osim što uživamo na plaži, želimo da dobijemo i zavidni ten i uživamo u sunčanju. Međutim, kupaći kostimi koji ostavljaju tragove nisu dobar izbor ukoliko ne želite da budete prošarani. Kupaći kostimi koji ostavljaju tragove: Izbegnite tragove od sunca Dizajneri nude veliki broj opcija kupaćih kostima: jednodelni, bikini, asimetrični, mrežasti, na vezivanje, kopčanje, itd…Oni su zbog svog izgleda veoma primamljivi. Međutim, ovakvi kostimi nisu pogodni za sunčanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << jer mogu da vam ostave smešne tragove po koži. Evo o kojim modelima je reč. Modni dizajneri dali sud: Kakve ćemo haljine nositi ovog leta? Kupaći kostimi sa trakama Da, ovakav tip kupaćih kostima izgleda veoma seksi i ženstveno, ali da li zaista želite da završite sa bezbroj linija po telu? Uz ovakve kostime, možete zaboraviti na haljine otvorenih leđa. Neobični izrezi na stomaku i struku Verovatno sjajno izgleda kada se poigrate sa trakama i zanimljivim izrezima. Ovakav kostim će sigurno privući pažnju, ali privući ćete je i vi kasnije, ali ne onako kako biste želeli. U ovom slučaju, vaš struk i stomak će biti prošaran raznim neobičnim oblicima. Dakle, doviđenja kombinacije sa otvorenim stomakom. Osim toga, hoće li vaš muškarac to smatrati privlačnim? Kupaći kostimi koji ostavljaju tragove: Nepravilni dekoltei Još jedan tip kupaćeg koji je problematičan za dobijanje boje, jesu oni sa nepravilnim dekolteima. Tokom leta, većina nas voli da nosi garderobu sa izraženim dekolteom. Međutim, ukoliko napravite sebi tragove od sunca koji će pokvariti tu liniju dekoltea, to neće tako sjajno izgledati. Čipkani ili vezeni kupaći kostimi Prošarana čipka vas neće zaštiti od sunca. Iako kod ponekih kupaćih kostima ovog tipa, šare nisu konstantno na istom mestu, oni itekako mogu da od vašeg tela naprave platno za precrtavanje šara. Naročito, ako provedete nekoliko sati ležeći na suncu. Kupaći kostimi koji ostavljaju tragove sa širokim bretelama Da, bretele takođe ostavljaju trag. Međutim, široke bretele uglavnom umanjuju vaš dekolte i stvaraju neravnomerni ten u tom predelu. Osim toga, teško ćete sakriti ove tragove bilo kojom majicom ili haljinom na bretele. Najbolje bi bilo da odaberete gornje delove na kopčanje, ali ako vam nije prijatno sa takvim modelima, odlučite se za tanke bretele. Njih ćete bar lakše sakriti. Dakle, ako želite da se sunčate, razmislite još jednom o tipu kupaćih kostima koje želite da imate. Ovo su svakako kupaći kostimi nepogodni za sunčanje, pa pokušajte da ih preskočite. NeonShot/GettyImagesPlus, nd3000/GettyImagesPlus, nicexray/GettyImagesPlusThe post Kupaći kostimi u kojima ne smete da se sunčate appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Najpopularniji kupaći kostimi: Za ovim modelima svi uzdišu

Izvor: Lepota i zdravlje, 27.Jun.2023, 19:00

Ove sezone su u trendu i ženstveni ali i sportski modeli, pa ćete zasigurno pronaći pravi. Pogledajte koji su najpopularniji kupaći kostimi 2023. godine sa kojima nećete pogrešiti. Danas kupaći kostim nije samo za kupanje i sunčanje na plaži, već i za uživanje u koktelima obližnjeg bara ili...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.