Krznena kombinacija je ZAPALILA društvene mreže - Kim Kardašijan u neobičnom autfitu, trenerka i krzno uz LUJ VITON torbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 19:39

Krznena kombinacija je ZAPALILA društvene mreže - Kim Kardašijan u neobičnom autfitu, trenerka i krzno uz LUJ VITON torbu

Kim Kardašian je izbacila objavu na Instagram u zanimljivom autfitu, koji sigurno neće ostati nezapažen.

Primetno je da se Kim drži, kao i uvek, neutralnih boja, ali voli da istakne brendove, kao što je ovog puta istakla svoju luj Viton torbu, koja se savršeno uklopila u ovu kombinaciju.

Kim je oduvek volela neki komforniji stil, pa tako i na ovoj objavi vidimo da je uklopila krznenu, bež torbu i jaknu istog materijala sa trenerkom sive boje, i naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bež patikama.

Ogromne sunčane naočare, koje su neophodne i na visokim nadmorskim visinama, zbog zračenja, joj daju još opušteniji izgled, a u isto vreme je pun pogodak materijala, boja i namene.

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Iako je mnogi ne vole, Kim iz gfdine u godinu dokazuje da ima stila, svidelo se to nekima ili ne, Ova kombinacija je za neko putovanje ili odmor i komforna i upečatljiva, u isto vreme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.