Kreativno i inspirativno: Evo kako je jedna žena zabeležila svoj put do idealne linije

Izvor: Savršena.com, 08.Maj.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreativno i inspirativno: Evo kako je jedna žena zabeležila svoj put do idealne linije

Blake Morrow je fotograf i ilustrator iz Toronta. Pre nekoliko godina, njegova prijateljica Beth mu je predložila da započnu jedan interesantan projekat.

“Kontaktirala me je nekoliko dana pre nego što se podvrgla ugradnji takozvanog želudačnog bajpasa i predložila mi da napravimo seriju fotografija u kojima bismo kombinovali njene slike napravljene pre operacije i nekoliko meseci nakon nje”, ispričao je Blake za sajt BuzzFeed.
*** Ukoliko ste propustili: Ispovest >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << bivše debeljuce: Evo kako sam uspela da izgubim 35 kg!

Morrow je bio oduševljen ovom idejom.

“Ubrzo sam postao opsednutom ovom idejom. Veliki sam obožavalac pre – posle fotografija, bez obzira da li je u pitanje preuređenje stana, restauracija nameštaja ili napredak u gubitku kilograma. Želeo sam da napravimo kolekciju fotografija kakve još nikada nisu viđene.”

Tako je nastao The Beth Project (Projekat Beth), serija fotografija koja je prikazivala Beth u različitim pozama i kostimima koji su bili inspirisani motivima iz pop kulture.
*** Evo kako da smršate zauvek – u samo 4 laka koraka!

Blake tvrdi da su ove neobične kreativne fotke inspirisane njihovim zajedničkim interesovanjima, budući da su oboje veliki obožavaoci naučne fantastike.

Morrow je potvrdio da je Photoshop korišćen prilikom obrada fotografija, ali naglašava da u tom procesu nije menjan izgled Bethinog tela. “Želeo sam da ovim fotografijama ohrabrim i motivišem ljude ali i da ostanem veran ideji koja je bila kamen temeljac ovog zabavnog projekta.”
***Ukoliko ste propustili: Prirodnom lepotom protiv Photoshopa: Evo kako izgledaju prave žene!

“Neke od ovih fotografija su dramatične i teatralne, dok pojedine imaju foto-realističan šmek, ali svaka od njih prikazuje Bethin karakter.”

Najbolji deo ovog projekta je, tvrdi fotograf, bila sama Beth. “Bio sam počastvovan time što je Beth bila toliko otvorena prilikom naše saradnje, što je uživala u fotografisanju, poziranju i igranju različitih uloga.”

 
Bravo, Beth!  

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.