Kraj leta donosi više razloga za proslavu! Omiljeni brend slavi čak 10. godišnjicu u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2022, 10:49

Kraj leta donosi više razloga za proslavu! Omiljeni brend slavi čak 10. godišnjicu u Srbiji

Deichmann je spreman za početak nove školske godine. A to znači samo jedno: sniženje!

I to od 30% na odabranu dečiju obuću i sportske brendove. Samo u Deichmann-u! Požurite, jer trajanje popusta je ograničeno, samo do 4.9.2022!

Ove jeseni omiljena šoping destinacija zaljubljenika u kvalitetne patike i formalnu obuću obeležava desetu godišnjicu u Srbiji i priprema posebnu, slavljeničku ponudu – Deichmann Jubilarnu akciju. Uz širok izbor obuće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za celu porodicu i posebnih sniženja na odabrane dečije artikle, Deichmann će s krajem leta postati obavezna stanica za sve porodice koje žele iskoristiti najbolje ponude pri kupovini nove obuće. Leto još uvek traje, ali uz ponudu kvalitetne obuće u Deichmannu za čas ćete da počnete maštati o jeseni.

Tražite li novu obuću za prelazni period ili možda nove patike koje ćete sa zadovoljstvom da nosite i dugo u jesen? Sada je pravo vreme da posetite Deichmann prodavnice i pronađete svoj savršen par! Deichmann se pobrinuo da ove jeseni svi zasjaju u savršenom modelu patika, pa se sada na policama nalaze trendi i udobne patike za žene i muškarce kao i veliki izbor obuće za decu – savršeno za početak nove školske godine.

Dolazak jeseni za sve školarce predstavlja uzbudljivo razdoblje i donosi brojne novitete. Osim kupovine udžbenika, svakom školarcu biće potrebna i odgovarajuća obuća za svakodnevno nošenje, a patike su najčešće omiljeni izbor. Deichmann je s krajem leta pripremio široku ponudu patika najpoznatijih brendova, kao i posebnu, vremenski ograničenu priliku da ih ugrabite po sniženim cenama na Jubilarnoj akciji! Nike, adidas, Puma, Fila i Skechers i ove godine najtraženiji su izbor kako za dečake, tako i za devojčice.  

Osim obuće, tu su i praktični rančevi za školu, ali i odlazak na trening ili vanškolsku aktivnost. Devojčice i dečake takođe raduje i posebna kolekcija nastala u saradnji s jednim od omiljenih likova iz stripa i crtanog filma Peanuts. Tu smo pronašli preslatke artikle poput ranca, a možemo da kažemo kako se za njih podjednako interesuju deca, ali i odrasli. Posetite Deichmann prodavnice i ovog avgusta pronađite obuću i modne dodatke za školarce po najpovoljnijim cenama. 

I odrasli će u Deichmannu da pronađu svoje nove, omiljene patike. Tu smo pronašli neodoljive modele sportske obuće - od ravnih modela patika za klasičan look, pa sve do vrhunskih, izdržljivih patika za najzahtevnije treninge za žene i muškarce. Top svetski brendovi pripremili su zaista šarenoliku ponudu, a Deichmann je na najbolji način obuhvatio najzanimljivije modele. Ovde možete da birate između klasike u beloj ili crnoj boji, modela tamnih boja koje su kao stvorene za jesen ili jarkih kombinacija boja poput pink, crvene ili plave za patike koje neće proći nezapaženo.

Proslavite i vi jubilarnu godišnjicu u novom paru patika koje ćete obožavati. Početak nove školske godine u Deichmannu donosi sniženje od 30% na odabranu dečiju obuću i sportske brendove. Trajanje popusta je samo do 4.9.2022!

Više na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.