Kožne jakne za jesen 2021: Izbor je malo drugačiji ovog puta!

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Sep.2021, 17:03

Kožne jakne za jesen 2021: Izbor je malo drugačiji ovog puta!

Koje kožne jakne ćemo nositi ove jeseni otkrivamo vam u tekstu u nastavku… Kada se mudro izabere, evergrin komad odeće kao što je kožna jakna može da vam služi godinama. I uz sve to, kožna jakna se sjajno slaže uz svaku odevnu kombinaciju. U nastavku vam otkrivamo koje ćemo to kožne jakne nositi ove jesenje sezone. Koje kožne jakne ćemo nositi ove jeseni Klasična „motoraška“ kožna jakna   View this post on Instagram   A post shared by PAPAVINTAGE >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << (@papalovevintage) Ukoliko želite da imate kožnu jaknu, odlučite se za klasičnu motorašku. Nastala 1928. godine, ova jakna sa metalnim cibzarima se nije mnogo menjala. Ono što je najbolje od svega jeste što će ovaj klasik trajati zauvek, a bez obzira na promenu stila i načina odevanja, uvek će biti u modi. Kratka kožna jakna   View this post on Instagram   A post shared by Amy Julliette Lefévre (@lefevrediary) Ova stilizovana jakna pristaje damama svih tipova građe i visine. Uz vojničke detalje i sjajan crni finiš, može da se nosi i u dnevnim i večernjim varijantama. I uvek ćete izgledati šik! Kožni mantil   View this post on Instagram   A post shared by Sammy & Sid | Designer Vintage (@sammyandsid) Ukoliko preferirate mantile i duže jakne, izaberite kožni mantil s kaišem. Pored toga što će savršeno istaći vašu figuru, idealno ide i uz cipele, čizme ili pak patike. Pročitajte i… Kožne suknje su neizostavni deo svakog jesenjeg autfita „Utility“ kožna jakna   View this post on Instagram   A post shared by Tina Lundin (@l_t_w_s_) Minimalizam je uvek IN, a naročito kada su kožne jakne u pitanju. Bez kragne   View this post on Instagram   A post shared by oscar (@oscarlandon) Ove jakne nisu za svakoga, ali ukoliko se odlučite na ovakav izbor, nećete pogrešiti! Oversized kožna jakna   View this post on Instagram   A post shared by @colettebgoode Kao što su u modi predimenzionirani džemperi, pantalone, majice i duksevi, tako je slučaj i s kožnom jaknom. „Što veće- to bolje“ moto je za ovu jesen. Nadogradnja   View this post on Instagram   A post shared by IrenaGrahovac (@irenagrahovac) Kožna jakna u kombinaciji s vunom ne samo što je šik i moderna, već je i praktična i i te kako će vas ugrejati u hladnim jesenjim danima. Smeđa kožna jakna   View this post on Instagram   A post shared by Inverno Caldo | Fur & Leather (@inverno_caldo) Pored klasične crne, koja je uvek u modi, već nekoliko sezona smeđa boja je i te kako popularna, naorčito kada su kožni komadi odeće u pitanju. Totalno drugačije   View this post on Instagram   A post shared by ✧outfit inspo✧ (@outfit.insp.o) Pored braon, veoma su popularne i crvene kožne jakne, koje celom izgledu daju poseban finiš. I zaustavljaju dah! lepotaizdravlje.rsCottonbro via PexelsThe post Kožne jakne za jesen 2021: Izbor je malo drugačiji ovog puta! appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Mejkap ideje za jesenju sezonu: Osvežite svoj look

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Sep.2021

Mejkap ideje za jesenju sezonu će vas sigurno oboriti s nogu! Do trenutka kad stigne jesen, velike su šanse da većina dama ostavi po strani „no makeup“ look koji je bio popularan ovog leta. U nastavku vam otkrivamo nove i sveže ideje za šminkanje za ovu jesen. A inspiraciju smo dobili mahom...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.