Konjukcija Plutona i Jupitera od 4. do 7. aprila – budite spremni na velike promene

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Apr.2020, 21:02

Konjukcija Plutona i Jupitera od 4. do 7. aprila – budite spremni na velike promene

Konjukcija Plutona i Jupitera znači da će se ove planete u određenom trenutku naći na istom stepenu. To će se desiti početkom meseca, tačnije od 4. aprila do 7. aprila. Ovaj događaj je važan u astrološkom smislu jer se dešava svakih 13 godina, a ove godine se konjukcija Plutona i Jupitera očekuje tri puta. Zato će ova 2020.  u svom nastavku biti jako dramatična godina, značajna prekretnica, na ličnom i na globalnom planu. U nastavku saznajte šta nam donosi konjukcija ovih planeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << i kako će to uticati na dešavanja u vašem životu. Linija poravnanja Plutona i Jupitera tri puta ove godine     Jupiter i Pluton će ove godine tri puta biti u liniji poravnjanja: 4. aprila, 30. juna i 12. novembra. To simbolički predstavlja početak, sredinu i kraj jednog ciklusa, koji treba da označava važne promene sa kojima se susrećemo. One će biti odlučan zaokret kako na ličnom tako i na globalnom planu. Ovaj energetski uticaj se oseća od samog kraja marta. Stručnjaci otkrivaju: Da li ste znali da vaš mesec rođenja donosi ove bolesti? Vladar neba i vladar podzemlja – posebna energija Jupiter i Pluton su suprotne Planete u Sunčevom sistemu. Jupiter je vladar neba, Pluton vladar podzemlja, moći i smrti. Međutim, kada se sretnu proizvode energiju koja donosi promene. Iako Pluton označava smrt, razaranje, nestajanje, on podrazumeva i novi početak – stvaranje novih temelja. U tom smislu je prisustvo Jupitera jako važno. Jupiter označava obilje i bogatstvo i na neki način ova planeta osigurava da sve što se započne na novim temeljima, bude prosperitetno i uspešno. Spoj Plutona i Jupitera donosi veliku moć Kako će se stvari zaista dešavati zavisi samo od nas. Spoj Jupitera i Plutona donosi veliku moć i potencijal, ali ta moć može da se iskoristi u različitim pravcima. Važno je da pohlepu i ambiciju zaboravimo i da otvorimo srca za nove početke i nove mogućnosti. Promene su na globalnom nivou i zato je moguće da ćemo se osećati potpuno bespomoćnima, kao da nismo kormilari na svom brodu, da se sve dešava van naše kontrole, piše mogujatosama.rs. Najbolje i najgore kombinacije majke – ćerke Ova konjukcija planeta treba da nam pomogne da prepoznamo šta je to što kod sebe želimo da promenimo,da uvidimo kako da poboljšamo ono što jesmo u bolju verziju sebe samih.     Ne plašite se razaranja koje Pluton donosi, jer to je Planeta koja uništava ono što je već trulo, već se okrenite ka stvaranju novog. Prvenstveno na svom ličnom planu. To je put ka ličnom zadovoljstvu i boljem sutra. lepotaizdravlje.rsGuliver/GettyThe post Konjukcija Plutona i Jupitera od 4. do 7. aprila – budite spremni na velike promene appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Šta ćete naučiti o bračnom životu nakon prve godine vaše zajednice

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Apr.2020

 Mnoge važne stvari o bračnom životu naučite već tokom prve godine braka Iako ste sa nekim u vezi više godina, ili već određeno vreme živite sa partnerom, stvari su za mnoge ipak malo drugačije kada potpišu onaj papir nakon kog su izgovorili sudbonosno „da“. Šta se to spozna ili potvrdi...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.