Kombinacija koju mogu da nose i žene i muškarci – modna revolucija na crvenom tepihu? FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 17:27

Kombinacija koju mogu da nose i žene i muškarci – modna revolucija na crvenom tepihu? FOTO

Filmski festival u Kanu, 76. po redu, odavno je počeo, a odevne kombinacije poznatih zvezda ne prestaju da nas oduševljavaju. Modni izbor manekenke Sindi Brune došao je na dnevni red modnih kritičara.

Podsetimo, čuvena manekenka je uoči početka filmskog festivala već privukla pažnju foto-reportera. Sindi je tada ulicama Kana prošetala u elegantnom kombinezonu koji je naglasio svaki deo tela.

Iako smo znali da je taj momenat bio uvod u predstojeći modni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spektakl, nismo mogli ni da pretpostavimo da će manekenka napraviti malu modnu revoluciju.

Naime, umesto glamuroznih toaleta i kičastog dekora, Sindi Bruna je za crveni tepih odabrala preveliko sivo odelo koje mogu da nose i muškarci i žene.

Celokupno izdanje upotpunila je srebrnim nakitom, crnim providnim rukavicama i efektnom šminkom u prirodnim tonovima.

Može se zaključiti da je njeno izdanje na Kanskom festivalu jedan od favorita za ovu godinu...

Kako vam se dopada?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovo smo čekali – prvi skandal u Kanu FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2023

Drugi dan 76. filmskog festivala u Kanu obeležila je premijera filma "Monster", ali i početak skandaloznih haljina...Sudeći po fotografijama sa crvenog tepiha, čini se da je drugi dan festivala počeo defileom provokativnih odevnih kombinacija, a prvi modni skandal napravila je britnaska glumica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.