Ovo smo čekali – prvi skandal u Kanu FOTO

Izvor: B92, 17.Maj.2023, 20:34

Ovo smo čekali – prvi skandal u Kanu FOTO

Drugi dan 76. filmskog festivala u Kanu obeležila je premijera filma "Monster", ali i početak skandaloznih haljina.

Sudeći po fotografijama sa crvenog tepiha, čini se da je drugi dan festivala počeo defileom provokativnih odevnih kombinacija, a prvi modni skandal napravila je britnaska glumica Ejmi Džekson.

Ona je crvenim tepihom prošetala u toaleti koja, i te kako, ostavlja utisak. Klasična crna haljina na jedno rame i srebrni aksesoari učinili su da kreacija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << britanske glumice na prvi pogled ostavi utisak čiste elegancije.

Međutim, na drugi pogled, stvarnost je potpuno drugačija – akcenat je bio na dugačkom šlicu koji je Ejmino modno izdanje učinio krajnje provokativnim, a celokupni izgled odvažnim.

Trebalo bi istaći da je crna kreacija više otkrivala nego pokrivala kada je reč o donjem delu haljine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.