Koje tajne muškarci otkrivaju samo voljenoj ženi?

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje tajne muškarci otkrivaju samo voljenoj ženi?

Ako želite da proverite partnera, pitajte ga o tome.

Ponekad muškarac ne želi da razgovara ni sa kim o određenim temama. Međutim, postoje stvari koje partner može da kaže, ali samo ako ga njegova voljena žena pita o tome.

Voli da vas jako zagrli

Zaljubljeni čovek je spreman da dodiruje svoju voljenu danima. Vaša voljena osoba vam nikada nije rekla kako je dobro spavati u vašem zagrljaju? Postavite mu ovo pitanje. Verujte, odgovor će vas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iznenaditi.

Boji se da će vas izgubiti

Najčešće muškarci pokušavaju sakriti od svojih najmilijih činjenicu da i oni mogu biti uplašeni. On možda ne govori direktno o tome, ali se u stvari boji da će vas izgubiti. Pokušajte ga nekako pitati kako on zamišlja život bez vas.

Potreba za emocionalnom podrškom

Muškarac će pokušati da učini sve kako ne bi pokazao da mu je potrebna pomoć. Kada poznajete svog partnera dovoljno dobro, naučićete da osećate bez reči kada ga treba podržati. Ali bolje je da pitate direktno.

Seksualne fantazije

Seksualnost se često prepliće sa krivicom i sramom. I skrivene želje vaš partner može sakriti iza sedam brava. Pokušajte da ga pitate o tome.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koje tajne muškarci otkrivaju samo voljenoj ženi?

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Feb.2019

Ako želite da provjerite partnera, pitajte ga o tome.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.