Koje sve ESTETSKE ZAHVATE je na sebi imala Nikol Kidman (56) - Plastični hirurg OTKRIO da je za finalni izgled izdvojila ČITAVO BOGATSTVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 08:04

Koje sve ESTETSKE ZAHVATE je na sebi imala Nikol Kidman (56) - Plastični hirurg OTKRIO da je za finalni izgled izdvojila ČITAVO BOGATSTVO

Detaljnom analizom otkrio je šta je sve glumica na sebi promenila.

Gari Linkov je plastični hirurg koji je privukao najveću pažnju javnosti razotkrivanjem estetskih operacija koje su svetske poznate ličnosti na sebi uradile. Postepenom analizom lika poznatih putem fotografija koje su objavljivali godinama unazad, on je uspeo da analizira koje su korekcije uradili i koliko novca su za zahvate odvojili.

Na njegovoj meti se sada našla svetski poznata glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nikol Kidman (56), a on je detaljnom analizom njenog lika, kroz hronološki raspoređene fotografije, razotkrio šta je sve ova dama na sebi promenila, ali i koliko je novca uložila u sebe.

Ipak, ono što u poslednje vreme javnosti posebno upada u oči je to da se glumica poprilično izdeformisala od botoksa i raznih estetskih zahvata, te gotovo da ne može ni da pomeri facijalne mišiće.

- Na fotografiji na kojoj se vidi poznata glumica sa svojih 16 godina, može se primetiti da su njene oči bliže sredini lica. Njen nos se u potpunosti uklapa uz lice, ali kost pri dnu nosa je karakteristična i za hirurge predstavlja pravi izazov prilikom zahvata. Kako je ušla u 24. godinu, tako su njene jagodice, ali i vilica došle do izražaja i istakle njeno lice. Zbog devijacije, oblik njenog nosa u 26. godini se promenio, pa čak izgleda kao da je operisan ali to nije slučaj - rekao je hirurg.

- Prve promene na njenom licu primetne su u 36. godini kada se Nikol odlučuje na povećanje usana filerima, ali i na botoks. Ona se par godina kasnije odlučuje na blefaroplastiku, odnosno hiruršku korekciju kapaka kojom se uklanja višak kože i masnog tkiva na kapcima, čime se postiže efekat otvorenih očiju. Pored toga uradila je i podizanje obrva kako bi upotpunila izgled i sve to ukombinovala uz podizanje kapaka - dodao je on.

- Kako je ušla u 40. godine, ona se odlučila da svoj izgled upotpuni još većim popunjavanjem svojih jagodica. Zatim, 2021. godine primetne su promene u uglu njenog lica kraj ušiju, koje slute na to da se glumica odlučila na zatezanje kože. Kada se njeno lice pogleda iz profila, prema očima i obrvama primetno je da se odlučila na zatezanje kože - zaključio je on.

- Cena potpune promene na koju se Nikol odlučila približno iznosi 420.000 dolara - rekao je plastični hirurg.

Srbija Danas/Youtube: Doctor Gary Linkov/Novinar: Kristina Lučković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.