Ko je vaša kandidatkinja za Mis sveta 2012?

Izvor: NaDlanu.com, 17.Avg.2012, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je vaša kandidatkinja za Mis sveta 2012?

Što je lep ovaj svet. Najlepše žene iz sto šesnaest zemalja, među kojima i predstavnica Srbije Bojana Lečić, takmiče se u subotu 18. avgusta za titulu Mis sveta u kineskom megalopolisu Ordos na obodu pustinje Gobi.

Očekuje se da će izbor za najlepšu ženu sveta pratiti više od milijardu ljudi.Među takmičarkama sa najvećim izgledima za pobedu i preuzimanje krune od Ivian Sarkos - Mis Venecuele i sveta 2011. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << - su Mis Nepala, Mis Kine i Mis Meksika.Mediji izveštavaju da je Bojana Lečić, naša predstavnica na ovogodišnjem Izboru za mis sveta, osvojila sve simpatije domaćina takmičenja. Kinezi, kako se priča, Bojanu zbog lepote i šarma porede s vojvotkinjom od Kembridža. Bojana nosi haljinu inspirisanu britanskom princezom, a Kinezi su je već prozvali Kejt, kolio če joj ovo pomoći da osvoji visok plasman ostaje da vidimo.Izbor za Mis sveta održava se u Kini šesti put za devet godina, u periodu u kojem je interesovanje za to takmičenje na Zapadu opalo. U međuvremenu pogledajte našu galeriju i pronađite svoju favoritkinju.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.