Kija Kockar ODUŠEVILA IZGLEDOM: U boji koja će nas pratiti kroz jesen, a tek da vidite ŠMINKU I FRIZURU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 23:15

Kija Kockar ODUŠEVILA IZGLEDOM: U boji koja će nas pratiti kroz jesen, a tek da vidite ŠMINKU I FRIZURU

Savršeno od glave do pete

Kristina Kija Kockar je od nedavno i zvanično student Pravnog fakulteta. Osim zvanja pevačice, voditeljke, ona u svoju biografiju upisuje i novi status studenta, a ubuduće možda i pravnika, ali i profesora.

Ona neretko oduševi i svojim stajlingom, a kako je više puta rekla da sama sebe stilizuje, tačnije da ne angažuje stiliste, pa je samim tim i ovo veliki plus za nju.

Kija je i ovog puta dobila pregršt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozitivnih komentara na svoj jesenji stajling, ali i frizuru i šminku.

Објава коју дели KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Na njoj dominira crna boja, koja je svakako uvek proveren i najbolji izbor za jesenje dane, ali ono što se posebno svima svidelo je njen odabir aksesoara uz ovaj stajling. Naime, ona je sve ulepšala preslatkim kišobranom i dubokim čizmama.

Osim toga u kombinaciji sa potpuno ravnom kosom, Kija izgleda potpuno smelo i samouvereno, što je jasno da to ona svakako i jeste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.