Kejt Midlton ima rak

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 20:27

Kejt Midlton ima rak

U duboko emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Ketrin je otkrila da je vest došla kao "veliki šok"
Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji, prenosi Dejli mejl
U duboko emotivnoj video poruci, snimljenoj u Vindzoru u sredu, Ketrin je otkrila da je vest došla kao 'veliki šok' i da su ona i Vilijam 'činili sve što možemo da obradimo i upravljamo ovim privatno zbog naše mlade porodice '.
Dijagnoza je došla nekoliko dana nakon što je viđena kako se smeje sa princom Vilijamom dok su napuštali svoju omiljenu farmu u blizini kuće u Vindzoru.
Govoreći sa klupe okružene narcisima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kejt Midlton ima rak

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2024

Princeza od Velsa objavila je večeras da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini i da je podvrgnuta "preventivnoj" hemoterapiji, prenosi Dejli mejl.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.