Katarina Žutić na svoj rođendan: U čemu je lepota života ako su ti sve želje ispunjene? VIDEO

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 16:29

Katarina Žutić na svoj rođendan: "U čemu je lepota života ako su ti sve želje ispunjene?" VIDEO

Glumica Katarina Žutić rođena je 24. oktobra 1972. godine i na svoj 48. rođendan govorila je o tome da li je frustrura kada ne dobije nešto što želi.

Ona je na svoj rođendan govorila i tome da li su joj se sve želje ostvarile i da li ima nekih koje će poželeti na današnji dan. Takođe je otkrila da li je frustrira kada ne dobije nešto što želi.

"Potrebno je da veruješ u to što hoćeš da postigneš i uz veliki trud koji ulažeš potrebna je i ta neka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << magija", kaže Katarina za TV Prva.

U seriji "Tate" glumi zlu taštu Ružu i kaže da mnogo voli tu ulogu i da joj je mnogo zabavna.

Ne zna da li joj je zanimljivije kad Ruža planira sa Tvrdim, ili kad deli šamare zetu ili kad je prija nalazi u situacijama.

Opširnije o Katarininoj ulozi u seriji "Tate", kao i novim projektima za koje se sprema saznajte u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.