Kao da NE STARI - Evo KAKO je Marija Karan izgledala pre 18 godina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 12:32

Kao da NE STARI - Evo KAKO je Marija Karan izgledala pre 18 godina! (FOTO)

Sa potpuno drugačijom frizuru mnogima je delovala neprepoznatljivo

Popularne fotografije nekad i sad mnoge poznate ličnosti ne žele da vide. Neki su se drastično promenili, neki su omršali, a neki su se sa druge strane prolepšali. I dok ih jedni ponosno objavljuju na društvenim mrežama, drugi ih skrivaju u kutijama, a Marija Karan nekad i sad fotografije sasvim sigurno ne može čak ni da razlikuje.

Glumica koja je popularnost stekla ulogama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u seriji "Ljubav, navika i panika" i filmu "Kad porastem biću Kengur" na društvenim mrežama objavila je fotografiju iz 2005. godine i javnost ostavila u šoku.

- Pariz 2005. - objasnila je Mara kada i gde je nastala fotografija.

Evo kako je tada izgledala:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.