Kako nositi teksas suknje: Povratak trenda iz prošlosti

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Jul.2023, 19:03

Kako nositi teksas suknje: Povratak trenda iz prošlosti

Kako nositi teksas suknje koje su opet u modi? Bile su popularne pre dvadesetak godina i ljubitelji džinsa su se jako obradovali njihovom povratku Kako nositi teksas suknje: Ideje koje su nam privukle pažnju Teksas mini suknja Mini teksas suknja mora biti 100% teksas. Izaberite suknju bez elastana u sastavu, jer će je učiniti previše mekanom, rastegljivom, neće držati oblik i izgledaće jeftino. Mini suknja može biti asimetrična, ravna, sa ili bez džepova, ali je važno da izaberete >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << kroj koji odgovara vašem tipu tela: srednji, visok ili niski. Sa čim je kombinovati: Mini teksas suknju kombinujte sa širokom teksas jaknom koja je iste dužine kao suknja. Ispod obucite beli top ili belu košulju koju možete vezati u čvor. Ako želite da postignete glamurozniji izgled, suknju možete nositi uz potpetice. Midi teksas suknja Najsvestranija opcija. Midi teksas suknja asimetričnog kroja izdužuje figuru. Sa čim je kombinovati: Uz takvu suknju može odlično da ide majca u crnoj ili beloj boji. Uska rolka bez rukava, bela majca s rukavima… Ova kombinacija će učiniti izgled i opuštenim i urbanim. Autfit će odlično dopuniti sandale sa potpeticom. Ako se odlučite za uske majce, naročito rolke, obavezno stavite velike minđuše, masivne ogrlice, kaiš s metalnom kopčom. Maksi teksas suknja Ako vam se dopada maksi teksas suknja, zaobiđite mekane varijante A kroja. Birajte suknje ravnog kroja bez elastina. Potrebna vam je ravna suknja sa prorezom napred ili pozadi. Sa čim je kombinovati: Ovaj model suknje je odličan za uparivanje sa manje glomaznim gornjim delovima, kao što su  topovi, majice bez rukava, majice bez rukava ili mrežaste majce dugih rukava. Ova opcija je savršena i za dnevne i za večernje aktivnosti uz dodatak spektakularnih dodataka – torbi sa perjem, nakita s kristalima ili naočarima sa cirkonima. Za dnevnu kombinaciju možete obuti letnje patike ili sandale s platformom. Za večernju varijantu birajte ravne cipele ili sandale na vezivanje. Da li ste tim mini ili maxi kada su letnje suknje u pitanju za ovu sezonu? Evo kakvu su presudu donele zvezde! Deagreez/gettyimages.co.ukThe post Kako nositi teksas suknje: Povratak trenda iz prošlosti appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kako nositi teksas suknje: Povratak trenda iz prošlosti

Izvor: Piplmetar.rs, 02.Jul.2023, 05:30

Home Moda Modni savet Kako nositi teksas suknje: Povratak trenda iz prošlosti Kako nositi teksas suknje koje su opet u modi? Bile su popularne pre dvadesetak godina i ljubitelji džinsa su se jako obradovali njihovom povratku. Kako nositi teksas suknje: Ideje koje su nam privukle pažnju Teksas...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.