Kako nositi jesenji hair trend ove jeseni i zime - ravne šiške

Izvor: GlamDama.com, 21.Nov.2011, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako nositi jesenji hair trend ove jeseni i zime - ravne šiške

Možda je došlo vreme da malo promenite fruzuru pred praznike, i mi imamo jedan predlog: šiške. Šiške su velikom brzinom postale hot jesenji trend, među svima od Anne Faris i Leighton Meester, do Mene Suvari i Amber Riley, koje su nas oduševile svojim slatkim frizurama. Ovakve ravne šiške daju nešto posebno tradicionalnim frizurama, privlačeći pažnju na oči i jagodice.
U prošlosti, šiške su bile rezervisane samo za dame sa gustom, ravnom kosom, i za to postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << razlog; prirodno ravne šiške ne zahtevaju trud. Ali devojke sa talasastom kosom takođe mogu da se odluče za ovaj look, samo će im biti potrebno malo više truda.
Tajna savršeno ravnih šiški je u tome da budu što tanje. Ako su previše guste, u teksturi i obliku, prekriće vam lice. Ako vam je kosa malo neposlušna, zamolite frizera da vam istanji šiške i da vam pokaže kako da ih pravilno ispravljate. Da boste dobili look kao Anna Faris, neka vam šiške padaju tačno između obrva i trepavica. Ali budite oprezni, ovo zahteva redovno, mesečno održavanje. Zakažite frizera svake tri do četiri nedelje da bi ih održavali urednim i prave dužine.
Plašite se da odsečete šiške? Ako niste spremni na ovaj radikalan korak, probajte da vam frizer skrati samo par pramenčića. Čisto da biste dobili sliku kako bi vam stajale šiške. Pramenove uvek možete stopiti sa kosom ili ih pokupiti šnalicom.
Kada se konačno osmelite za ovaj look, prbajte za večernji izlazak da podignete kosu u punđu. Tako će vam jagodice doći još više do izražaja. A za opušten dnevni look, samo pustite kosu da pada prirodno.
                                
 
 

 
 
                                                 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.