Kako je najružniji čovek Holivuda osvojio najlepšu ženu sveta? Moniku je privuklo ovo FOTO

Izvor: B92, 26.Okt.2023, 13:04

Kako je "najružniji čovek Holivuda" osvojio najlepšu ženu sveta? Moniku je privuklo ovo FOTO

Reditelj Tim Barton poznat je po svom specifičnom umetničkom izrazu, ali i nesvakidašnjem izgledu. U poslednje vreme privlači dosta pažnje javnosti - ali ne zbog svojih filmskih ostvarenja već zbog veze sa italijanskom divom Monikom Beluči.

Sada se postavlja pitanje - kako je ovaj neobični reditelj pridobio pažnju najlepše žene svete? Pa, krenućemo od početka.

Tim Barton je svoju karijeru u filmskoj industriji započeo sa 13 godina. Proslavili su ga filmovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Čarli i fabrika čokolade', "Edvard Makazoruki"', "Alisa u zemlji Čuda", i brojni drugi.

Iako je u javnosti dosta popularan, u privatnom životu je sasvim druga priča. Barton je miran i povučen, a razlog tome vuče korene iz njegovog ranog detinjstva.

"U spavaćoj sobi imao sam dva prozora koja su gledala na travnjak. Iz nekog razloga su moji roditelji zazidali prozore, odnosno ostavili su mi samo jedan mali prorez kroz koji sam mogao da. Morao sam da se popnem na stolicu da bih pogledao napolje. Nikad ih nisam pitao zašto su to uradili", rekao je jednom prilikom.

Kako je otkrio, tokom svog odrastanja nije imao puno prijatelja, te je većinu vremena osećao usamljenost. Takođe, odnos s roditeljima mu nije bio najbolji, a upravo mu je majka bila inspiracija za mnoge uvrnute likove koje je koristio u svojim filmovima.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, pa ni tu nisu uvek cvetale ruže.

Barton je bio četiri godine u braku s nemačkom umetnicom Lenom Gizel, a razveli su se 1991. Par godina kasnije upoznao je američku glumicu Lisu Meri Smit s kojom se verio 1993. i ona se pojavljivala u većini njegovih filmova do 2001. kad su raskonuli.

Reditelj je upoznao Helenu Bonan Karter (57) u koju se zaljubio 2001. godine okom snimanja 'Planetr majmuna". U to vreme Tim bio veren za Lisu Meri, a kako se nagađalo, Helena je bila kriva za njihov raskid. Dve godine nakon što su se zaljubili jedno u drugo dobili su sina Bilija, a kasnije i ćerku Nel. Njihovoj ljubavi došao je kraj 2014. godine.

Međutim, javnost je bila iznenađena vešću da "uvrnuti" reditelj sada ljubi jednu od najlepših žena sveta, a sudeći prema komentarima sa društvenih mreža, mnogima nije jasno "kako" se ljubav rodila.

I dok jedni pišu da je Barton "najružniji čovek Holivuda", drugi, pak, gledaju onu njegovu lepšu, unutrašnju stranu ličnosti.

"Iako nije lep, ima 100 puta lepšu dušu nego Vensan Kasel koji je probao da je uništi", samo je jedan od mnogobrojnih pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

I Monika Beluči je za "Elle France" prokomentarisala svoju vezu sa rediteljem, ističiću da je srećna.

"Drago mi je što sam ga upoznala. To je bio jedan od onih susreta koji se retko dogode", rekla je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.