Kako da s*ks na brzaka bude pravo uživanje? Evo koje su najbolje poze

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da s*ks na brzaka bude pravo uživanje? Evo koje su najbolje poze

Za one koji nemaju ideja, evo par saveta.

Ukoliko vodite ljubav u krevetu, pa makar i brzinski, onda vam ideja za poze neće manjkati jer već znate šta vam najviše prija. Ipak, onda kada ste u skučenom prostoru i tanki sa vremenom, nema mnogo maženja, nameštanja i predigre već samo akcija.

Iako se možete snaći na razne načine, pokazalo se da su ove  poze su najbolje za seks na brzaka:

Znate, onako filmski i strastveno . On priđe i pohotno vas zgrabi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pričvrlji uza zid. Vaše noge su oko njegovih kukova, a on je naravno dovoljno snažan da vas drži. Ukoliko ovo drugo izostane (jer niste na filmu), vi možete da podigne jednu nogu i obavijete je oko njega, dok drugom stojite na tlu.

Ovo je intimna poza, prilično slična misionarskoj, idealna za situacije kada nema prostora da legnete.

Slična prethodnoj, ali više animalistička i manje intimna. Ali baš zato može biti uzbudljivija. Vi ste  partneru okrenuti leđima, a on prilazi otpozadi. Odličan položaj kada ste pod tušem jer je relativno stabilan.

Uhvatila vas je strast u kancelariji, kuhinji ili već na bilo kom mestu gde možete da se izolujete i sednete. Probajte na stolici. On sedi, vi mu sednete u krilo, okrenute leđima. Ovde vi preuzimate akciju i određujete ritam.

Ovo je varijanta kada vi sedite na stolu (šanku ili bilo čemu slične visine)  i stavljate noge oko njegoog struka. On vam prilazi spreda stojeći.

U suštini, ako ima prostora iza vas, možete i da legnete. Ovo je najbolja poza za one kućne i planirane verzije seksa na brzaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.