Kako da izgledate elegantno u 2024. s malo para

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Jan.2024, 20:02

Kako da izgledate elegantno u 2024. s malo para

Kako da izgledate elegantno? Da biste izgledali elegantno, ne morate da potrošite brdo para. Samo obratite pažnju na sledeće trikove. Svi možemo izgledati elegantno i skupo – i to za malo para. U tome će nam pomoći saveti stilista. Kako da izgledate elegantno i skupo a da ne odete u minus Monohromatski stajling   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Pilar De Arce (@pilardearce) Monohromatski >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << autfit je elegancija u svom najčistijem obliku, a evo dokaza. Možete izabrati bež tonove poput Pilar De Arce ili bilo koji ton koji volite. Dvodelno odelo   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Grece Ghanem (@greceghanem) Elegantno, dvodelno sivo odelo deluje elegantno i nije pogodno samo za kancelariju, već i za svečane prilike. U kombinaciji s belom košuljom – pun pogodak. Total black   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Zina Charkoplia (@zinafashionvibe) Crna nikada ne omane i na nju uvek možete da se kladite ako želite da izgledate elegantno sa malo para. Potpuno crn autfit je mnogo moćniji nego što možete i da zamislite. I pogodan za sve prilike. Odeća sa detaljima koji podsećaju na dragulje   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Renia Jaz (@venswifestyle) Komadi sa ukrasnim detaljima koji podsećaju na dragulje, kao što je ovaj kardigan, uvek će dodati dašak esofisticiranosti kompletnom autfitu i podići ga na viši nivo. Neutralni tonovi   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Patrizia Casarini (@patzhunter) Neutralni tonovi kao što su crna, bela, bež i siva uvek su sinonim za eleganciju. I sa njima nema greške. Možete izgleadti elegantno a da ne odete u minus. Bezvremenski print   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Petra van Bremen (@petravanbremen) Ako volite printove, idite na bezvremenske printove poput leoparda. Oni nikada ne izlaze iz mode. Deluju elegantno i skupo. Moderne farmerke   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Gitta Banko (@gittabanko) Ne potcenjujte moć farmerki kada je u pitanju kreiranje elegantnog i udobnog autfita. Reč je o odevnom predmetu koji je pogodan za svaku priliku i koji možete kombinovati kako sa patikama, tako i sa sofisticiranijom obućom. Farmerke nikada neće izaći iz mode. Bela košulja   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Gitta Banko (@gittabanko) Bezvremenska bela košulja je nešto što svaki autfit momentalno može da učini elegantnim. Ako je već nemate, obavezno nabavite jedno. Možete je nositi u apsolutno svim prilikama. Szepy/gettyimages.comThe post Kako da izgledate elegantno u 2024. s malo para appeared first on Lepota i zdravlje.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Kako da izgledate elegantno u 2024. s malo para

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Jan.2024, 07:30

Kako da izgledate elegantno? Da biste izgledali elegantno, ne morate da potrošite brdo para. Samo obratite pažnju na sledeće trikove.. Svi možemo izgledati elegantno i skupo – i to za malo para. U tome će nam pomoći saveti stilista.. Kako da izgledate elegantno i skupo a da ne odete u minus Monohromatski...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.