Izvor: B92, 17.Jan.2021, 13:20

Kad ostane samo bajat hleb: Kako da bude "kao nov" za samo 5 minuta

Kad ostane samo bajat hleb: Kako da bude kao nov za samo 5 minuta

Ovo je vrlo jednostavan i delotvoran trik zbog kojeg ćete imati veliku uštedu, jer se često dešava da bajat, stari hleb bacamo.

Dakle, stari hleb stavite pod mlaz vode iz česme, tek da se malo navlaži, a onda u zagrejanu retnu na oko 180 stepeni. Ostavite ga tako na par minuta.

Dobićete svež hleb sa hrskavom koricom, prenosi portal Stvar ukusa.

Ukoliko je hleb načet, vodite računa da na tom delu ne dođe u dodir sa vodom jer vam trik neće uspeti.

Svakako, hleb uvek držite u papirnoj kesi da bi sačuvao svežinu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.