KUPKA PROTIV CELULITA zapalila internet: Topi salo sa stomaka i podmlađuje, a samo 1 STVAR treba da dodate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 10:59

KUPKA PROTIV CELULITA zapalila internet: Topi salo sa stomaka i podmlađuje, a samo 1 STVAR treba da dodate!

Retko ko zna za upotrebu ove namirnice u bjuti tretmanima, a koji pomažu mršavljanje.

U neka ranija vremena, soda bikarbona je predstavljala zamenu za gotovo sve - od deterdženata, do sredstva za čišćenje i dezinfekciju, nadimanje, a koristila se i u kuvanju.

Retko ko zna za upotrebu ove namirnice u bjuti tretmanima, a koji pomažu mršavljanje (posebno masnoća sa poredela stomaka) i čiste telo od toksina.

Takozvane soda kupke poboljšavaju stanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kože, ublažavaju svrab i crvenilo od uboda insekata. Ako su vas izujedali komarci, najbolje bi bilo da uronite u rastvor sode bikarbone, tako da će neprijatan osećaj nestati, a koža će se brže oporaviti.

Kupke u kojima je rastvorena soda bikarbona pomažu da se rešite celulita tako što deluju na metaboličke.

Kako napraviti soda kupku?

Potrebno vam je 200 g sode koju ćete rastvoriti u vrućoj vodi i odvojenoj posudi. Napunite kadu toplom vodom i u u nju izlijte pripremljenu smesu.

Optimalno vreme koje bi trebalo da provedete u ovakvoj kupki je 10-15 minuta, a nakon 15-20 tretmana ćete primetiti vidnu razliku. Nakon jednog tretmana napravite pauzu od nedelju dana, pa nastavite ukoliko je potrebno.

Zaronite samo do linije ramena, ili bolje - u sedećem ili polusedećem položaju. Posle postupka, nemojte da se ispirate Osušite telo peškirom. Zatim obucite bade mantil i lezite pod topli pokrivač.

Ove vrste kupki su savršene kada se kombinuju sa morskom solju, biljnim čakejima, esencijalnim uljima, pa čak jodom (doda se maksimalno 4-6 kapi).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.