KORISNI SAVETI: Evo kako da vam šminka traje duže leti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 10:59

KORISNI SAVETI: Evo kako da vam šminka traje duže leti!

Ostali ste u gradu tokom leta? Vruće vam je sa makeup-om? Ne znate kako da ostanete svežeg izgleda tokom ovih vrelih letnjih dana? U nastavku pročitajte predloge za ultrajednostavni letnji makeup look za vas.

Kada pomislite na šminkanje za posao ili za piće sa drugaricama dok je napolju 35 stepeni, verovatno odmah krećete sa stavom „ne mogu, previše je vruće, idem bez šminke”. I to je u redu, naravno. Ali… Da li želite da se izdvojite u moru žena sa takvim stavom? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U nastavku pročitajte kako.

Da biste ostale sveže čitav dan, a ipak našminkane, biće potrebno da imate minimalno šminke na licu. Dakle, idemo na „no makeup – makeup”. Pre samog pudera ili, još bolje, tonirane kreme, važno je prvo naneti kvalitetan SPF i potom omiljenu bazu za šminkanje.

Nakon toga, odaberemo lagan puder ili toniranu kremu u skladu sa našim tipom kože. Lakoća ovog proizvoda je ključna za svežinu tokom celog dana. Ukoliko odaberete gust proizvod, usled velike vlage možete osetiti težinu, odnosno lepljivost na koži; upravo to i želimo da izbegnemo, te biramo tanke teksture.

Ceo tekst pročitajte na tosamja.media.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.