KONAČNO OTKRIVENO zašto Megan neće biti na KRUNISANJU! RAT jetrvi u senci krunisanja Čarlsa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 22:59

KONAČNO OTKRIVENO zašto Megan neće biti na KRUNISANJU! RAT jetrvi u senci krunisanja Čarlsa

Zašto Megan Markl ne dolazi na krunisanje kralja Čarlsa? Prema zvaničnom saopštenju, vojvotkinja od Saseksa ostaje u Kaliforniji kako bi proslavila četvrti rođendan svog sina Arčija - koji pada na isti dan kada i krunisanje.

Kako se bližilo krunisanje i svakodnevno objavljivali detalji ceremonije, činilo se kao da je jedan detalj najviše zanimao javnost – hoće li Hari i Megan doći? Tek nekoliko dana nakon isteka roka za potvrdu dolaska, mlađi sin kralja Čarlsa potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dolazak. Ali Hari će prisustvovati ceremoniji bez svoje supruge Megan.

Pojedini mediji preneli su da je par odugovlačio sa saopštenjem o dolasku, jer su želeli da znaju tačan raspored sedenja, odnosno ko će sedeti iza, a ko ispred njih. Šuškalo se da ih je interesovalo da li će Megan biti u prvom redu.

Isti izvori tvrde da je odluka da Kejt Midlton dobije mesto ispred Megan dovela do toga da supruga princa Harija ne prisustvuje ceremoniji.

Iako britanski mediji nisu dobili odgovor od portparola para ni od Bakingemske palate vezano za ovu temu, izvori bliski paru tvrde da su održani brojni „prekookeanski razgovori“ kako bi se ovo pitanje razrešilo.

Svi ovi navodi samo su pokazali da se tenzije između Harija, Megan i kraljevskog para ne smiruju, već upravo suprotno.

„Kraljevska porodica fokusirana je na planiranje istorijskog događaja i u ovoj fazi nema vremena da razmišlja o pomirenju“, naveo je Dejli Mejl.

Kako je ocenjeno, mnogi članovi porodice još uvek su besni zbog Harijevih izjava koje je naveo u svojim memoraima „Spare“ (Rezerva). Čak, analitičari koji se bave ovom temom smatraju da princ Vilijam ne planira da razgovara sa Harijem, dok će drugi članovi porodice samo pozdraviti sa Harijem, ali ne više od toga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.