KATE MOSS KAO DAVID BOWIE

Izvor: GlamDama.com, 03.Dec.2011, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATE MOSS KAO DAVID BOWIE

Decembar je ispao dobar mesec za Vogue porodicu. Ne samo da je Karlie Kloss osvanula na dve naslovne strane, već je i Alessandra Ambrosio na naslovnoj strani Vogue Brazil, Jacquelyn Jablonski na naslovnoj strani Vogue Turkey, a sada vidimo neverovatno dobru naslovnu stranu sa Kate Moss za Vogue Paris. Nikada nije loše biti supermodel, ali sada je to bolje nego što je ikada bilo.
Ovo je njeno drugo pojavljivanje na naslovnoj strani modne biblije, i zadivljujuće je. Predstavljajući David Bowie-a iz njegovih Ziggy Stardust dana, supermodel su fotografisali velemajstori Mert Alas i Marcus Piggott.

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.