KATASTROFA U NAJAVI - Poslednji RETROGRADNI MERKUR u ovoj godini donosi haos, spremite se za veliki UDAR KARME

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 17:01

KATASTROFA U NAJAVI - Poslednji RETROGRADNI MERKUR u ovoj godini donosi haos, spremite se za veliki UDAR KARME

Poselednji retrogradni Merkur za ovu godinu trajaće čak do 2. januara, a najviše će se odraziti na poslovni plan jer je u znaku Jarca. Vodite računa kako komunicirate sa saradnicima i izbegnite eventualne sukobe.

Draga moja numero zajednice, bližimo se početku još jednog Merkurovog plesa u retrogradnosti, pa shodno tome vam pišem o ovoj temi. Od 13.decembra 2023. do 02. januara 2024. Merkur u znaku Jarca, ali i u Strelcu biće u retrogradnom hodu. U Jarcu je od 01. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i tu će boraviti sve do 23. decembra, preći će retrogradno u Strelca i ponovo će ući u Jarca 14. januara 2024, gde će boraviti do 05. februara.

Sama numerologija ne poznaje retro faze, pošto su brojevi statični dok je to u astrologiji potpuno normalno jer su sve planete u pokretu. Apsolutno da astrologija i numerologija (barem iz moje prakse) imaju jako puno dodirnih tačaka i suštinski se dosta poklapaju, samim tim aspket u numerologiji 5-4 i 4-5 možemo da posmatramo kao ovu fazu koja će na globalnom nebu biti aktivna u ovom periodu.

Retrogradni Merkur (5) u znaku Jarca (4) donosi sa sobom period introspekcije, analize i ponovnog vrednovanja poslovnih aspekata života. Jarac (4) kao ozbiljan i odgovoran znak, pod uticajem retrogradnog Merkura naglašava potrebu za strateškim razmišljanjem i temeljnim planiranjem.

Tokom ovog perioda, možemo očekivati da će se prošlost, posebno u kontekstu karijere, društvenog i profesionalnog statusa života, pojaviti kao važan deo fokusa. Mogući su izazovi u komunikaciji na poslu, pa je preporučljivo biti pažljiv u izražavanju i jasno komunicirati sa kolegama i nadređenima.

Obratiti pažnju na starije i ne ulaziti u raspravu sa istima.

Retrogradni Merkur u znaku Jarca može doneti izazove, ali i prilike za duboku samoanalizu i reorganizaciju u različitim aspektima našeg života. Ovaj tranzit obično traje nekoliko nedelja, tokom kojih se preporučuje pažljivo razmatranje sledećih aspekata:

Komunikacija i Poslovi:

Retrogradni Merkur u Jarčevom znaku može izazvati nesporazume i otežati komunikaciju, posebno u poslovnim situacijama. Važno je biti pažljiv u izražavanju ideja i čitanju između redova.

Planiranje i Organizacija:

Razmislite o tome kako možete bolje strukturirati svoj život i prioritizovati zadatke.

Lična Odgovornost:

Ovo je vreme da preuzmete odgovornost za svoje postupke i odluke. Razmislite o svojim obavezama i kako ih možete obaviti sa više predanosti i efikasnosti.

Odnosi s Autoritetima:

Važno je pristupiti tim odnosima sa poštovanjem, ali istovremeno i sa čvrstom voljom da zastupate svoje stavove.

Unutrašnje Razmišljanje:

Retrogradni Merkur u Jarčevom znaku podstiče introspekciju. Ovo je vreme kada možete duboko razmisliti o svojim vrednostima, ciljevima i ličnom rastu.

Uprkos potencijalnim izazovima, ovaj tranzit takođe nosi sa sobom mogućnost da se reše nerešena pitanja i da se usmeri pažnja na dugoročne ciljeve. Važno je prilagoditi se promenama, biti strpljiv i pažljiv tokom ovog perioda.

Ukratko, retrogradni Merkur u znaku Jarca podstiče nas na ozbiljnost i pažljiv pristup poslovnim i profesionalnim aspektima života, a kroz refleksiju prošlosti otvara nam vrata za mudro planiranje naše budućnosti.

Retrogradni Merkur u Jarčevom znaku podseća nas na potrebu za strpljenjem i pažljivim planiranjem, umesto brzopletih odluka. Ovo je povoljan period za ponovno ispitivanje i procenjivanje naših dugoročnih ciljeva i postavljanje čvrstih temelja kako bismo postigli dugoročni uspeh.

Međutim, važno je biti svestan da retrogradni Merkur može doneti i izazove u komunikaciji, pregovorima, potpisivanju ugovora, platnim prometom, bankomatima-bankovnim računima, tehnologijom, učestalost u kvarovima na kolima kao i probleme u saobraćaju (planinski predeli), odlaganje putovanja, problemi na granicama i na samom putovanju, ali isto tako donosi neke izazovne momente kada su u pitanju deca, braća i sestre, komšije, prijatelji, nešto što se nije rešilo a sada dolazi kao bumerang iz prošlosti.

Preporučuje se dodatna pažnja prilikom pregovora, provere detalja i izbegavanje požurivanja u donošenju važnih odluka.

A post shared by BOJAN KLJAJIĆ (@kreativnavizija)

Autor: Bojan Kljajić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.