KARLIE KLOSS NA NASLOVNOJ STRANI NEMAČKOG VOGUA

Izvor: GlamDama.com, 21.Nov.2011, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLIE KLOSS NA NASLOVNOJ STRANI NEMAČKOG VOGUA

Nakon što je Karlie Kloss napravila svoj prvi okret na reviji Victoria Secret prošle nedelje, izgledajući divnije možda i od svih mačića na svetu, žute stranice svetskih magazina počele su da izveštavaju da je Američki model zapala za oko ozloglašenog zavodnika top modela, Leonarda DiCapria.
Ali njena tek izašla naslovna strana decembarskog izdanja Nemačkog Vogua, prevazilazi sve što je Karlie uradila u svojim anđeoskim krilima. Ona izgleda ludački dobro, sva u crvenom, crvenom, >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << crvenom: crvena pozadina, plišana burgundy haljina, crvena senka za oči, tamno crvene usne, i cela ukrašena ružama.
Karlie ovde izgleda sva odrasla na način na koji nije na pisti. U stvari, uopšte ne liči na sebe. Da li ćemo je ubuduće videti kako se zabavlja sa Leom ne znamo, ali bi svakako voleli da je viđamo češće.
 
                          

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.