KAO PLESAČICA Haljina gošće na venčanju izazvala pravi haos na internetu: Primereno obučena ili IPAK NE?

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 19:06

"KAO PLESAČICA" Haljina gošće na venčanju izazvala pravi haos na internetu: Primereno obučena ili IPAK NE?

Reakcije su bile oprečne!

Da se bela odeća, ili ona koja mnogo otkriva na nečijem venčanju ne nosi, oduvek je bilo nepisano pravilo. Kako niko ne bi zasenio mladu na njenom sopstvenom venčanju, bela haljina rezervisana je upravo za devojku koja se udaje. Međutim, ima onih koji ta pravila ne poštuju, što pokazuje situacija sa jednog venčanja.

Naime, na popularnoj forumskoj stranici "Redit", anonimni korisnik izazvao je veliku raspravu nakon što je podelio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografije haljine jedne gošće, za koju tvrdi da izgleda neukusno jer joj haljina previše otkriva.

"Gošća na venčanju nadmašila je mladu na Filipinima. Haljina previše otkriva, a i boja je malo čudna za moj ukus. Šta vi mislite?", pisalo je u objavi.

Na fotografijama bila je devojka odevenu u maksi haljinu pripijenu uz telo. Blještava haljina bila je ukrašena kristalima, i imala je niz izreza po dužini, od grudi do leđa i struka. Takođe, haljina je imala i proreze koji su se protezali duž celih nogu.

Otkako je tema podeljena na internetu, objava je do danas prikupila nekoliko stotina komentara, a korisnici su se čvrsto složili oko toga da haljina nije primerena za tu priliku.

- "Sigurno je išla na takmičenje u umetničkom klizanju nakon venčanja", "Izgleda kao plesačica na nekom nastupu" - našalili su se neki u komentarima.

Pored šaljivih komentara bilo je i onih kojima uopšte nije bilo do šale, već su bili užasnuti neprikladnom odećom devojke.

- "To definitivno nije prikladna haljina za nošenje na venčanje na kom si gošća. To je nepoštovanje mladenaca, a posebno mlade", "Poprilično sam sigurna da ona ovime nije bila oduševljena, kao što i većina mladi ne bi bila" - oštri su bili neki komentatori.

Spornu haljinu pogledajte klikom na ovaj link.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.