KAKAV FRAJER: Najlepši evropski princ je Balkanac, moćno ime odlično opisuje njegov karakter

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 19:22

KAKAV FRAJER: Najlepši evropski princ je Balkanac, moćno ime odlično opisuje njegov karakter

Momak koga ne drži mesto i koji živi punim plućima.

Njegovo kraljevsko visočanstvo princ Ahil Andrej od Grčke i Danske, koji se najradije predstavlja kao Ahil od Grčke, član je grčke kraljevske porodice, a polako stiče popularnost kao – influenser.

Njega na Instagramu prati više od 450 hiljada ljudi, koji pažljivo prate objave koje svedoče o njegovoj svakodnevici. Ona je uglavnom obična i ne razlikuje se mnogo od života njegovih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vršnjaka, osim kada je na prijemima na dvorovima i u društvu najpoznatijih evropskih aristokrata.

Ko je princ Ahil Andrej?

Drugi sin i treće dete princa Pavla od Grčke i princeze Mari Šantal Miler došao je na svet 12. avgusta 2000. godine, u Medicinskom censtru "Vejl Kornel" u Njujorku.

Kršten je nešto manje od godinu dana kasnije, tradicionalnim pravoslavnim obredom, u Katedrali Svete Sofije u Londonu, gde je i odrastao od 2004. godine.

Njegova porodica je, naime, odlučila da se iz Amerike preseli u Englesku kako bi bili bliže roditeljima njegovog oca kralju Konstantinu II Grčkom i Ani Mariji od Danske. Njegov drugi deka je, inače, američki bogataš Robert Miler, čije je bogatstvo procenjeno na dve milijarde dolara.

Školovao se na koledžu Velington u Berkširu, a potom se vratio u Njujork kada su njegovi stariji brat i sestra upisali studije.

Princ je potom rešio da, paralelno sa studiranjem na Univerzitetu u Njujorku, započne glumačku karijeru.

Između 2017. i 2019. pojavljivao se u sapunici "Odvažni i lepi", kada je počeo da se predstavlja umetničkim imenom Ahi Miler.

Što se tiče njegovog ljubavnog života, pre izvesnog vremena je princ Ahil povezivan s manekenkom Izabelom Masenet, ćerkom osnivačice brenda Net-a-Porter.

Sudeći po njegovom profilu na Instagramu, mladi plemić provodi mnogo vremena na putovanjima, a obišao je čitavu Evropu i Afriku.

Veliki je ljubitelj jedriličarstva, kao i njegov pokojni deka kralj Konstantin II, od kog se nakon njegove smrti oprostio porukom:

– Moj najdraži apapa, mnogo ćeš nam nedostajati. Jedriš u novu avanturu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.