Kaja Ostojić smršala 10 KILOGRAMA! Odlučila se na VEOMA NEODGOVORAN potez, sada je sve priznala

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 18:43

Kaja Ostojić smršala 10 KILOGRAMA! Odlučila se na VEOMA NEODGOVORAN potez, sada je sve priznala

Pevačica je otkrila da svakodnevno pazi i na fizičku aktivnost, pa radi trbušnjake i vežbe za ruke.

Katarina Ostojić Kaja slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na javnoj sceni, a u prilog tome svedoče i njene svakodnevne objave na društvenim mrežama.

U razgovoru za portal Srbija Danas, Kaja je otkrila kako izgleda njena ishrana, kako neguje kožu lica, kao i da li je pobornik botoksa i hijalurona.

- Što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se tiče nege lica, tu sam veoma neodgovorna. Volim da potrošim novac na mazalice i kreme, ali nisam neko ko ima pravilnu negu. Imam sreću što mi je drugarica doktor i kod nje se negujem. Jednom mesečno odem na vitaminske koktele, mezoterapiju, a neretko i na botoks i hijaluron. To mi nadomešćuje moju neodgovornost za svakodnevnu i redovnu negu.- otkrila je pevačica za naš portal.

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Variram što se tiče kilaže, u svojim očima najviše. Veliki sam gurman i trudim se da treniram svakodnevno da bih mogla da jedem šta želim. Mučno mi je da se odreknem hrane, pa tako pravim balans.

Volim da sebi dozvolim ponekad slatkiše i kasne večere, jer to slobodno mogu da kažem je moj porok.- zaključila je Kaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.