Jovana Jeremić se pohvalila poklonom od 1.400 EVRA - Biznismen ostavio BEZ TEKSTA: Mora da zna uvek gde sam

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 20:38

Jovana Jeremić se pohvalila poklonom od 1.400 EVRA - Biznismen ostavio BEZ TEKSTA: "Mora da zna uvek gde sam"

Ona se pohvalila na društvenim mrežama.

Jovana Jeremić već nekoliko meseci u vezi je sa biznismenom Draganom Stankovićem, koji se ozbiljno "otvorio" za Dan žena i iznenadio svoju dragu.

Voditeljka je u više navrata isticala da voli skupe, ali korisne poklone, ali je i opšte poznata informacija da "cveće za poklon ne podnosi".

S tim u vezi, Draganu sigurno nije bilo teško da odabere poklon za svoju dragu, pa je iznenadio vrlo korisnom stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za nju.

Biznismen je svoju dragu iznenadio najnovijim telefonom i to u boji koju ona obožava, zlatnoj, za koji je iskeširao oko 1.400 evra.

Jovana nije časila časa, pa je odmah uslikala svoj poklon i pohvalila se na mrežama:

- Najdraži poklon za 8.mart je uvek od onog ko me voli najvise. I to ZLATNI!!!! - napisala je ona i dodala:

- Kaže da mora da zna uvek gde sam, s kim sam i šta radim. Zato- telefon.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.