Jedna od NAJLEPŠIH SRPKINJA postala MAMA! Manekenka koju svi znamo zahvaljujući Saši Kovačeviću ćerki dala ZANIMLJIVO IME

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 19:46

Jedna od NAJLEPŠIH SRPKINJA postala MAMA! Manekenka koju svi znamo zahvaljujući Saši Kovačeviću ćerki dala ZANIMLJIVO IME

Maja Marčić, priznata manekenka, nedavno je postala majka, donoseći na svet prelepu naslednicu Noru s partnerom Igorom, čime su roditelji srećni i ispunjeni. Javnost ju je upoznala zahvaljujući spotu Saše Kovačevića za pesmu "Prevarena"

Maja Marčić, jedna od najlepših i najtraženijih manekenki savremenog doba, nedavno je postala majka, donoseći na svet prelepu naslednicu kojoj su s ljubavlju dali ime Nora, simbolizujući milost i pravdu.

Srećni roditelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maja i njen izabranik Igor, dele radost zbog dolaska male Nore, čime je Maja prvi put zakoračila u ulogu majke, a njihova sreća je neizmerna.

Maja Marčić, koja je već više od dve godine u vezi sa svojim izabranikom Igorom, nedavno je oduševila svoje obožavaoce otkrivši javnosti kako izgleda njen partner. Njihova ljubavna priča, koja traje duže vreme, sada je dobila dodatnu notu intimnosti, dok Maja otvoreno deli srećne trenutke koje deli sa svojim izabranikom Igorom.

A post shared by Maja Marcic (@majamarcic9)

Maja Marčić, jedna od najlepših Srpkinja, stekla je titulu pobednice takmičenja za "Miss Vojvodine" i postala je prepoznatljiva i po svojoj zapaženoj ulozi u spotu Saše Kovačevića za pesmu "Prevarena", koji je snimljen u egzotičnom Maroku.

Ovaj spot, kako su izveštavali domaći mediji, smatra se najskupljim ikada snimljenim na našim prostorima, dodatno proširujući popularnost Maje i njene umetničke karijere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.