Javnost U ŠOKU šta je izgovorio - BEZDUŠNI HARI na udaru kritika zbog jedne jedine rečenice upućene KEJT I VILIJAMU

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 16:26

Javnost U ŠOKU šta je izgovorio - "BEZDUŠNI HARI" na udaru kritika zbog jedne jedine rečenice upućene KEJT I VILIJAMU

Emotivno obraćanje Kejt Midlton o tome da joj je dijagnostikovan rak, kako je juče sazala svetska javnost, pokrenulo je bujicu podrške princezi od Velsa.
Ovo su izuzetno teški dani za britansku kraljevsku porodicu, za Kejt, njenog muža Vilijama i njihovu decu Šarlot, Džordža i Luja. Ubrzo nakon saopštenja podršku su uputili i princ Hari i Megan Markl. Šta su te reči pokazale o odnosu vojvotkinje i vojvode od Saseksa prema britanskom dvoru i još konkrentnije o njihovom odnosu prema supruzi princa od Velsa? Prst se naročito upire prema mlađem sinu kralja Čarlsa i pokojne princeze Dajane.
Princ Hari i Megan Markl su u kratkom saopštenju poručili: "Želimo Kejt i porodici zdravlje i ozdravljenje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.