JOŠ NE ZNATE KAKAV JE U KREVETU? Pustite ga da izabere film, to će VAM reći mnogo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ NE ZNATE KAKAV JE U KREVETU? Pustite ga da izabere film, to će VAM reći mnogo!

Otkrijte odmah!

Iistraživanje sprovedeno na Univerzitetu Oklahoma pokazalo je da osobe koje vole da gledaju određenu vrstu fikcije imaju mnogo zreliji pogled na ljubav i seksualne odnose od osoba koje biraju romantične komedije ili drame.

U istraživanju su učestvovale 404 odrasle heteroseksualne osobe, a pitanja koja su im postavljana tražila su od njih da, na primer, imenuju autore iz sedam filmskih žanrova, a potom su odgovarali na pitanja vezana za romantične >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veze i njihove stavove po tom pitanju.

Osobe koje su, između ostalog, odgovorile da su ljubitelji filmova poput ''Harija Potera'' ili ''Osvetnika'' otkrile su svoje vrlo realne stavove i poglede na ljubav i seks i izjasnili su se šta za njih znači vođenje ljubavi.

Takođe, osobe koje su izrazile sklonost prema naučnoj fantastici i fikcijskim filmovima i serijama nisu smatrale da svađe u vezi vode njenom kraju i misle da nije u redu menjati partnerove osobine.

S druge strane, osobe koje su se izjasnile kao ljubitelji romantičnih komedija i drama jasno su dale do znanja da su poprimile mnoge nerealne stavove po pitanju ljubavi koji se većinom vide samo na filmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.