JEDVA PRIKRILA INTIMNE DELOVE! Irina Šajk nikad izazovnija - samo KRPICA između nogu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2023, 22:56

JEDVA PRIKRILA INTIMNE DELOVE! Irina Šajk nikad izazovnija - samo KRPICA između nogu (FOTO)

Manekenka je pozirala u nikad manjem kupaćem kostimu

Popularna manekenka Irina Šajk raspametila je mušku poplaciju kada je okačila fotku na kojoj pozira u nikad manjem kupaćem kostimu.

Ruska manekenka napunila je šestog januara 37 godina., a nakon fotografije koju je poslednju objavila svi se samo jedno pitaju - da li je moguće da tako izgleda, bez fotošopa?

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

"Ovo nije fotošop, pogledajte  video. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Možete da pljujete do mile volje, ali ona je boginja", pisali su.

Lepotica koja se nedavno pomirila sa ocem svoje ćerkice, holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom za samo sat vremena na istoj objavi dobila je preko pola miliona lajkova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.