JE L REALNO DA JE POZVAO NJU NA NAŠ MEDENI MESEC?! Novopečena mlada u šoku zbog poteza svog muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2023, 20:08

"JE L' REALNO DA JE POZVAO NJU NA NAŠ MEDENI MESEC?!" Novopečena mlada u šoku zbog poteza svog muža

Mnoge bi zbog ovoga već podnele zahtev za razvod!

Upravo zato može se reći da velika većina njih ne bi očekivala da im se pridruži i svekrva dok šetaju ruku pod sa svojim voljenim. Međutim, jedna buduća mlada ostala je užasnuta nakon što je njen verenik upitao svoju majku da li želi da se pridruži njihovom medenom mesecu.

Na Reditu, 22-godišnjakinja je objasnila da bi trebalo da se venča za četiri meseca te da su ona i njen 33-godišnji budući suprug >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve zajedno isplanirali kao tim, uključujući i medeni mesec.

- Prvo, pre nekoliko meseci, rekao je da želi da promeni naš medeni mesec u porodični odmor kako bi se njegovi roditelji i moja mama bolje upoznalii. Složila sam se pa smo na osnovu toga gledali gde da idemo i koliko dugo - objasnila je u objavi.

Međutim, samo nekoliko nedelja kasnije, njen verenik se predomislio, izjavivši da ne želi da vodi svoju porodicu s obzirom na to da je njegov odnos s njima "nekako loš". Još jednom je pristala i počeli su da sastavljaju plan medenog meseca samo za njih dvoje.

- Sve je išlo po planu do pre nekoliko dana kada sam bila u šopingu sa svojom budućom svekrvom. Na putu ka kući moj dečko ju je pitao da li želi da nam se pridružiti na našem medenom mesecu. Bila sam šokirana i ljuta, ali nisam ništa rekla... To mi je stvarno smetalo, ali budući da smo posle planirali da se nađemo sa njegovim prijateljem, zadržala sam to za sebe da ne pokvarim raspoloženje - nastavila je.

Nakon što je došla kući, žena je poslala poruku svom dečku kako bi izrazila svoje frustracije zbog iznenadne i neočekivane promene plana.

- Onda se i on naljutio na mene jer misli da sam napravila dramu oko nečega što nije toliko važno. Na kraju smo se oboje naljutili i još uvek ne pričamo - priznala je. Kako je objasnila u objavi, nije ljuta zbog promene plana, ljuta je jer on nije s njom prvo razgovarao o tome. Iako veruje da ima pravo da bude ljuta zbog toga kako su se stvari odvijale, on ju je takođe naterao da se oseća krivom što je stvorila problem oko nečega sitnog.

Kasnije je u komentarima pojasnila da ovo nije prvi put da njen partner menja planove bez prethodnog dogovora s njom, a aludirala je na slične situacije s prstenjem i fotografiranjem pre venčanja.

Korisnici Redita brzo su je uveravali da uopšte ne bi trebalo da se oseća krivom:

"Bila bih ljuta da on stalno menja plan, a ne konsultuje me pre toga". "To je tako neprijatno, i da budem iskrena, malo zabrinjavajuće. On te tera u situacije u kojima ne želiš da budeš, iskorišćavajući činjenicu da ne možeš da napraviš scenu u javnosti", bili su neki od komentara ispod njene objave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.