Iznajmljujem supruga drugim ženama, odlično je za budžet

Izvor: B92, 01.Jul.2022, 19:01

"Iznajmljujem supruga drugim ženama, odlično je za budžet"

Britanka iznajmljuje muža drugim ženama, jer je, kako kaže, spretan s rukama. On prihvata svaki posao koji će mu doneti novac, a cilj njihove akcije je da povećaju kućni budžet.

Mama Laura Jang pokrenula je sopstvenu akciju 'Unajmi mog zgodnog muža' kako bi poboljšala kućni budžet zbog sve većih troškova života.

Majka troje dece dobila je ideju kada je videla na internetu da muškarac zarađuje za život sastavljajući nameštaj za druge. Laura je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomislila na svog 41-godišnjeg muža Džejmsa, koji je talentovan i precizan u svakom poslu.

"Dobar je u svemu oko kuće i bašte, pa sam pomislila zašto da ga ne iznajmljujem drugim ženama kojima treba pomoć", kaže Lauren.

"Ljudi su istinski zainteresovani, međutim, bilo je i onih koji su imali potpuno drugu ideju moje akcije. Pomislili su da Džejmsa mogu da iznajme za neke druge radnje. Čak i uz sve veće troškove života, ne planiram to da uradim svom mužu", kaže Lauren, te opisuje šta sve Džejms može da radi.

"Savršen je za stvari poput sastavljanja nameštaja, postavljanja trambolina, izgradnje polica i sličnih stvari. Ponekad je brže i lakše unajmiti nekoga da odradi posao za koji smo čekali da ga naši muževi rade", kaže ona.

Laurin muž može da napravi i popravi stvari, a da se preterano i ne umori. Potrebna mu je samo skica zadatog projekta.

"Ti stvaraš, a ja gradim", kaže Džejms. Dosad je napravio dečije krevete na sprat, personalizovani nameštaj, ali i kuhinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.