Izgovorite ove TRI REČI i imaćete ZAGARANTOVANO odličan seks!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgovorite ove TRI REČI i imaćete ZAGARANTOVANO odličan seks!

Nema mesta stidljivosti...

Niko ne može da vam čita misli.

A ako još uvek to očekujete od partnera, onda vas moramo razočarati, jer to jednostavno nije moguće, a to važi i u krevetu.

Drugim rečima, vaš partner ne može samo tako da zna šta vam odgovara, a šta radi pogrešno, pa pravilo broj jedan za zdrav i kvalitetan seksualni život glasi ovako: ako partner radi nešto što vam se ne sviđa, ne smete to da prećutite.

Upravo zato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojni seksualni terapeuti savetuju kako bi svi trebalo da koriste tri čarobne reči za što kvalitetniji seksualni život, a to su: "pokušajmo to ovako".

Pitate se zašto su ove reči čarobne? Zato što pomoću njih nećete morati da trpite nešto što vam se ne sviđa, jer preuzimate konkretnu inicijativu, no ona je u obliku predloga koji neće naljutiti vašeg partnera.

Stručnjaci ističu i kako je za dobar seks ključno seksualno samopouzdanje, a neophodan deo tog samopouzdanja jeste ljubav prema vlastitom telu. - - Morate gledati na sebe kao na seksualno biće. Važna je i briga o izgledu kako biste se osećali dobro i zadovoljno. Kada se osećate dobro u vlastitom telu, takav će vam biti i seksualni život.

Treća stvar koja je ovde ključna jeste činjenica da morate dobro poznavati svoje telo i znati šta želite do najsitnijeg detalja kako bi vam partner mogao ispuniti sve želje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.