Izgledaš kao ČUDOVIŠTE - Anja je proglašena za NAJLEPŠU ženu na SVETU, a onda je ZGROZILA javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 18:39

"Izgledaš kao ČUDOVIŠTE" - Anja je proglašena za NAJLEPŠU ženu na SVETU, a onda je ZGROZILA javnost

Evo kako je jednim postupkom iznenadila mnoge.

Glumica Anja Tejlor-Džoj prošetala je crvenim tepihom na premijeri drugog dela filma "Dune" u Njujorku, a na svom Instagram profilu podelila je fotografije odevne kombinacije koju je nosila na ceremoniji.

Mnogima se nije dopalo ono što su videli.

Anja Tejlor Džoj je podelila crno-belu fotografiju na kojoj je u čarapama i korzetu, a mnogi su bili šokirani glumičinim uskim strukom i optužili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da promoviše gladovanje.

"Očekivala sam više od tebe, mršavost nije šik", "Ovo ne treba promovisati", "Ti si loš primer za mlade devojke", "Izneverila si nas", "Volim te, ali ovo je pogrešno", "Ovo je odvratno, sram te bilo, ko hoće da izgleda ovako?", "Izgledaš kao čudovište", neki su od komentara zgroženih fanova.

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Anja se još uvek nije osvrnula na negativne komentare, a svoj privatni život inače drži podalje od očiju javnosti. Poznato je da u intervjuima odbacuje sva pitanja koja se tiču njenog privatnog života, a prošle godine se udala za muzičara Malkolma Mekreja.

Zvezda serije "The Queen's Gambit" rođena je u Majamiju, ali su se ubrzo nakon njenog rođenja njeni roditelji sa njom i još petoro braće i sestara preselili u Argentinu, rodnu zemlju njenog oca, gde su živeli do njenog šestog rođendana.

Zatim su se preselili u London, što je maloj Anji teško palo, toliko da je izbegavala da govori engleski pune dve godine, piše Vanity Fair.

Sa 16 godina, ispred robne kuće Harods primetila ju je Sara Dukas, poznata modna agentica koja je otkrila i Kejt Mos. Već sledećeg dana potpisala je ugovor sa svojom agencijom i započela uzbudljivu modnu karijeru.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.