Isprobajte još večeras: Ova taktika garantuje uzbudljiv seks

Izvor: B92, 19.Nov.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isprobajte još večeras: Ova taktika garantuje uzbudljiv seks

Dr Kristen Mark, seksolog sa univerziteta u Kentakiju nedavno je sprovela jedno istraživanje čije je rezultate objavila na zadovoljstvo onih koji su u dugim vezama i čiji je seksualni život zapao u rutinu. Prema njenom mišljenju- šaputanje će rasplamsati vaše strasti, a evo šta treba da izgovorite da imate neponovljiv seks.

Dr Mark kaže da će šaputanje učiniti čuda u vašoj ljubavnoj postelji, samo treba otvoreno da kažete šta to želite u seksu, ali umotano u malu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << laž. "Većini ljudi je neprijatno da se sasvim ogoli i kaže svoje najskrivenije seksualne fantazije jer time otkrivamo vrlo ranjiv deo sebe, naročito ako je ta naša fantazija u neku ruku kontroverzna. Sve što treba da uradite je da kažete da ste imali seksualni san i potom detaljno opišete ono što zaista želite", savetuje dr Mark. Prema njenom mišljenju, na osnovu istraživanja, ova metoda garantovano radi. Na diskretan način ćete otvroeno reći šta želi, čemu se nadate i o čemu maštate. A niko nije imun na zavodljivo šaputanje na jastuku.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.