Inspiracija za svaki dan: Hajdi Klum demonstrirala kako se nosi bela boja

Izvor: B92, 23.Apr.2021, 12:46

Inspiracija za svaki dan: Hajdi Klum demonstrirala kako se nosi bela boja

Hajdi je objasnila kako se nosi najveći trend sezone.

Nemačka manekenka Hajdi Klum, poslednjih godina gradi karijeru na malim ekranima u ulozi sudije američkog šoua 'Supertalent' i skoro bez izuzetka, svako njeno pojavljivanje u emisiji je prava modna inspiracija.

Bela boja je sinonim toplog vremena, ali je mnogi izbegavaju ili je uopšte nemaju u svom ormaru, jer kako kažu, izazov je za nošenje. Ovu tezu je nedano u potpunosti opovrgla lepotica Hajdi Klum, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u različitim odevnim varijantama belu boju ponela kao od šale.

U prvoj odevnom izboru, prilikom dolaska na set emisije u Los Anđelesu, tanana plavuše se opredelila za belu midi haljinu. Jednostavan komad na bretele je nadogradila kaišem i sandalama od zmijske kože, a celokupni izgled je zaokružila sivom tašnom.

Jednostavno i efektno - složili su se modni znalci!

Drugom modnom opcijom Nemica nas je vratila u eru osamdesetih i to kombinezonom sa naglašenim džepovima na grudima i pantalonama.

Ovde je kaiš imao bitnu ulogu, jer je naglasio savršenu figuru harizmatične Hajdi, a primećeno je da u detaljima nije štedela! Velika bela tašna, čizmice na špic i crno-bele naočare dale su pravi disko šmek i nadogradile su ceo izgled

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.