Inspiracija za svaki dan: Hajdi Klum demonstrirala kako se nosi bela boja

Hajdi je objasnila kako se nosi najveći trend sezone.

Petak, 23.04.2021.

11:59

Izvor: B92

Inspiracija za svaki dan: Hajdi Klum demonstrirala kako se nosi bela boja
Foto: Profimedia

Podeli:

Nemačka manekenka Hajdi Klum, poslednjih godina gradi karijeru na malim ekranima u ulozi sudije američkog šoua 'Supertalent' i skoro bez izuzetka, svako njeno pojavljivanje u emisiji je prava modna inspiracija.

Bela boja je sinonim toplog vremena, ali je mnogi izbegavaju ili je uopšte nemaju u svom ormaru, jer kako kažu, izazov je za nošenje. Ovu tezu je nedano u potpunosti opovrgla lepotica Hajdi Klum, koja je u različitim odevnim varijantama belu boju ponela kao od šale.

U prvoj odevnom izboru, prilikom dolaska na set emisije u Los Anđelesu, tanana plavuše se opredelila za belu midi haljinu. Jednostavan komad na bretele je nadogradila kaišem i sandalama od zmijske kože, a celokupni izgled je zaokružila sivom tašnom.

Jednostavno i efektno - složili su se modni znalci!

*ALT

Drugom modnom opcijom Nemica nas je vratila u eru osamdesetih i to kombinezonom sa naglašenim džepovima na grudima i pantalonama.

Ovde je kaiš imao bitnu ulogu, jer je naglasio savršenu figuru harizmatične Hajdi, a primećeno je da u detaljima nije štedela! Velika bela tašna, čizmice na špic i crno-bele naočare dale su pravi disko šmek i nadogradile su ceo izgled

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare