Ima troje dece i već 20 godina izgleda isto: Megan Foks savršenu figuru duguje popularnoj dijeti

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 09:35

Ima troje dece i već 20 godina izgleda isto: Megan Foks savršenu figuru duguje popularnoj dijeti

Godine prolaze, a ona je uvek ista – ultrazgodna, u formi i zdrava. Kako Megan Foks polazi za rukom da baš nijednom nije kuburila s kilogramima?

Američka glumica Megan Foks započela je karijeru pre više od dve decenije, a pažnju svetske publike na sebe je skrenula ulogom u filmu "Transformersi".

Od tada je igrala u više uspešnih ostvarenja, a od svojih prvih holivudskih dana je obavezno ime na listama najatraktivnijih žena Holivuda i planete. Pozirala je za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naslovnice mnogih prestižnih časopisa, a zanimljivo je da otkako se proslavila Megan Foks izgleda, manje-više i uz tek povremene promene frizure, identično.

Savršen stas zadržala je i nakon rođenja sinova Noe, Bodija i Džornija, a tajna njene besprekorne figure i zdravlja je u keto ishrani.

Kako je ona objasnila jednom prilikom, trudi se da se drži dijete s niskim udelom ugljenih hidrata, koja joj omogućava da ostane u formi. Ona konzumira manje porcije visokokvalitetnih ugljenih hidrata i masti, dok većinu kalorija dobija od nemasnih proteina.

Megan Foks izbegava prerađenu hranu, mlečne proizvode, rafinisani šećer i hidrogenizovana ulja, a njeni vodeći izvori ugljenih hidrata su voće i povrće.

Dobar deo njenog jelovnika zasnovan je na belancima, lososu, pilećim prstima i proteinskim šejkovima, pisao je Sportskeeda.

Izbegava sve što ima dodate šećere, konzervanse i veštačke supstance, a često konzumira maslinovo ulje, avokado, koštunjave plodove i semenke.

"Izbacila sam sve što je loše za mene, poput hleba i nezdravih grickalica. Najlošija stvar koju unosim u svoj organizam je kafa", istakla je svojevremeno glumica.

Prema njenim rečima, tokom dana ima pet manjih obroka, a obično jede sledeće:

Megan ističe i da sebi ne dozvoljava "dane za varanje", pa umesto da jede ono što zaista želi, ona samo mašta o tome.

"Kada bih imala dan za varanje, jela bih picu ili tortu", priznaje glumica.

Ipak, ona na umu nema samo svoj izgled, već je u jednom intervjuu istakla da se "zbog ugljenih hidrata osećala loše".

Doručak smara najvažnijim obrokom u toku dana i nikad ga ne preskače, a uz to je vrlo posvećena vežbanju, pre svega kardio programu treninga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.