Ima 24 godine i proglašen je NAJPOŽELJNIJIM NEŽENJOM na svetu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima 24 godine i proglašen je NAJPOŽELJNIJIM NEŽENJOM na svetu! (FOTO)

Devojke uveliko uzdišu za njim.

Njegova tetka bila je pokojna princeza Dajana, a on je pažnju svetskih medija privukao pojavljivanjem na poslednjem kraljevskom venčanju u maju kada su sudbonosno "da" rekli Megan Markl i princ Hari. Luis Spencer vrlo brzo je postao broj jedan neženja.

Luis nosi titulu vikonta od Altorpa i rođen je 1994. godine u istoj bolnici u kojoj je Kejt Midlton rodila svoje troje dece.

Објава коју дели Press Pink 💋 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@presspink) дана 25. Мај 2018. у 10:13 PDT

Otac mu je lord Čarls Spenser, a majka Viktorija Lokvud, bivša manekenka za koju je Ralf Loren jednom rekao da je najlepša devojka na svetu.

Njegovi roditelji su se razveli, a otac se još dva puta ženio, pa Luis ima mlađeg brata Edmunda i sestre Laru i Šarlot Dijanu.

Објава коју дели Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) дана 28. Мај 2018. у 10:13 PDT

Luis je student na Univerzitetu u Edinburgu i nije prisutan na društvenim mrežama.

Britanski mediji pišu da nije u vezi.

Објава коју дели Meghan Markle (@mmarklenews) дана 17. Јун 2018. у 12:08 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.