IZMENILA LIČNI OPIS! Kim Kardašijan svi znaju kao FATALNU CRNKU, a sada je NEPREPOZNATLJIVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 09:09

IZMENILA LIČNI OPIS! Kim Kardašijan svi znaju kao FATALNU CRNKU, a sada je NEPREPOZNATLJIVA!

Dobar potez.

Kim Kardašijan je poznata kao neko ko često eksperimentiše sa svojim izgledom, pa smo tako mogli da je vidimo sa plavom kosom, kao i u svim nijansama braon boje.

Međutim, ovako drastičnu promenu niko nije očekivao. Ona je rešila da ovog leta bude crvenokosa, što su mnogi njeni fanovi dočekali sa oduševljenjem.

Red head 🍒 it’s NOT a wig before you start with that shit

Објава коју дели Chris Appleton (@chrisappleton1) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дана 29. Јун 2020. у 1:15 PDT

U moru pozitivnih komentara, ipak, mogao se pročitati i poneki loš komentar upućen na račun ove promene. Osim što je promenila boju, ona je i drastično promenila oblik frizure i odrekla se duge kose po kojoj je bila prepoznatljiva i time načinila hrabar korak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.