IZLUĐUJE ME: Kristina Radenković otkrila ŠTA STVARNO misli o koleginici Mariji Veljković!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IZLUĐUJE ME": Kristina Radenković otkrila ŠTA STVARNO misli o koleginici Mariji Veljković!

A deluju tako složno...

Poznata voditeljka Kristina Radenković vratila se na male ekrane samo tri meseca nakon porođaja, i to u ulozi voditeljke jubilarne, 10. po redu "Beovizije"!

Da li si imala tremu na otvaranju "Beovizije"? Kakav je osećaj biti u bekstejdžu najpraćenijeg domaćeg takmičenja?

- Nisam imala tremu, ali osećala sam ogromnu odgovornost i uzbuđenje. Verujem da sam se dobro nosila s tim. Ponosna sam što sam deo "Beovizije" i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što smo se ovoliko unapredili. Srbija nije videla veći spektakl od ovogodišnjeg.

Koji je tvoj utisak o ovogodišnjim pesmama i takmičarima?

- Super je što su sve pesme moderne, Srbija definitivno prati evrovizijski slogan "Open Up". Neke pesme danima iznova slušam, a verujem da će pojedine tek postati hitovi.

Kako je biti u zelenoj sobi sa australijskim voditeljem Stefanom Popovićem?

- Ove godine to je novost u našoj organizaciji, a meni je čast što sam radila sa dvojicom inostranih kolega, Stefanom Popovićem i Jovanom Radomirom. Oni vode program u Australiji i Švedskoj i drago mi je što sam se sa njima uklopila.

Da li bi se ti prijavila na "Beoviziju"?

- Ne bih, nisam dugo zapevala i ne znam kako bih se snašla! Možda ne bi bilo čudno da zapevam na  "Beoviziji", tim pre što snimam za Jutjub i bavim se javnim poslom, ali mislim da to nije poziv za mene.

Šta još da očekujemo od tebe i tvoje koleginice Marije Veljković, s kojom radiš projekat "Trudnoća je dar" na Jutjubu? Da li vas dve često dolazite u sukob?

- Definitivno ćemo se više koncentrisati na naš Jutjub kanal i Instagram, gde dajemo savete i delimo iskustva sa mladim mamama. Mariji i meni se mišljenja često ne poklapaju! U tim situacijama ona spušta loptu, što me izluđuje jer sam tip koji voli da mu se kaže sve u lice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.