INSTAGRAM ZVEZDA IZ SRBIJE ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA Kupuje samo najskuplje, vozi najbolja kola, udata je i ima dvoje dece! Znate li o kome je reč?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 19:31

INSTAGRAM ZVEZDA IZ SRBIJE ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA Kupuje samo najskuplje, vozi najbolja kola, udata je i ima dvoje dece! Znate li o kome je reč?

Da joj čovek pozavidi!

Model Božena Lazarević popularna je pod svojim nadimkom Lutak na Instagram profilu gde svakodnevno postavlja fotografija na kojima se vidi da vodi luskuzan život.

Ona svakodnevno uživa kada je reč u kupovini u luksuznim radnjama. Udata je za Igora Lazarevića koji ima svoj biznis u Minhenu. Imaju  dva dečaka Luku i Davida. Kako je sama rekla za jedan intervju, to joj je najveći izazov u životu.

Kolač se lijepo ohladio, sad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba parče da se proba 😜 🍓 #chilling #strawberrycake #plazma #stayathome RECEPT U STORY-U‼️

Објава коју дели Boka Bo Lazarevic 👨👩👦👶 (@lutak) дана 18. Апр 2020. у 7:10 PDT

- To je definitivno najveći izazov. Jer sam ta koja je najviše odgovorna kakva će moja deca sutra biti kao ljudi, pogotovo u današnjem svetu. Mislim da je jako teško odgojiti decu, jer tehnologija i slobodan pristup svemu i te kako kvare decu - rekla je ona za portal „Zdravija“.

 Ona ističe da ne postoji tajni recept za uspeh u modelingu.

💓 One sweet #tbt @mona_official_page #pomeranian #springtime #mona

Објава коју дели Boka Bo Lazarevic 👨👩👦👶 (@lutak) дана 26. Мар 2020. у 3:53 PDT

- Nema tu nekog tajnog uspeha nego pamet u glavu, što bi moj tata rekao. Uvek trebaš dati sve najbolje od sebe i pre svega raditi na sebi. Treba se istaći u masi, tu su mnogobrojne devojke i klijentu bi trebalo ostaviti najbolji mogući utisak. U nekih pet do deset minuta, koliko otprilike dobijete, treba da se predstavite što je najbolje moguće i dati razlog zašto baš vas da uzmu za saradnju. Pored izgleda i dobrih fotografija prednost uvek ima vaša energija, vaš stav i ono najvažnije, osmeh od uha do uha. Ne smete biti dosadni – ispričala je Lazarevićka o modelingu.

Minus in the air ❄️ @inverno_caldo #winter #babyitscoldoutside

Објава коју дели Boka Bo Lazarevic 👨👩👦👶 (@lutak) дана 28. Феб 2020. у 2:37 PST

Mnoge devojke maštaju da imaju život poput Božene. Većina komentara na njenom Instagram profilu odnosi sa na to kako joj je život kao iz bajke.

Happy new 2020. Hope you'll be a good one 🥂❤ @scuderiamotors.de #newyear

Објава коју дели Boka Bo Lazarevic 👨👩👦👶 (@lutak) дана 31. Дец 2019. у 1:11 PST

Ova namirnica RAZARA MOŽDANE ĆELIJE - a retko ko može da joj odoli! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.