IMALA SAM 8 POBAČAJA: Naša voditeljka se godinama borila da dobije dete - Uradila sam sve za muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 10:48

IMALA SAM 8 POBAČAJA: Naša voditeljka se godinama borila da dobije dete - Uradila sam sve za muža

U kući voditeljke Mire Adanje-Polak su uloge podeljene, a ona je time zadovoljna...

Mira Adanja-Polak važi za jednu od najboljih novinarki sa naših prostora, a svoj profesionalni uspeh umnogome duguje upornosti i istrajnosti.

Kad priča o porodici, kaže da su joj te osobine bile od pomoći i kao ženi, jer je osam spontanih pobačaja nije nateralo da odustane od materinstva.

Tek kad je zatrudnela deveti put, uspela je da iznese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trudnoću do kraja i rodila sina Marka. Danas ima i troje unučića, a porodicu uvek stavlja na prvo mesto.

Објава коју дели Mira Adanja-Polak (@mira.adanja.polak)

"Kada sam, recimo, imala zakazan intervju sa Kisindžerom, moj suprug je zatražio od mene da smesta sednem u avion i da se iz Njujorka vratim kući. To sam i uradila, a ispostavilo se da sam takvom odlukom obezbedila kod sagovornika mogućnost da intervju dobijem sledeći put. To su ti slatki i gorki rizici našeg posla", ispričala je svojevremeno za Story.

Ona ističe da je muž uvek bio glava kuće i da kod njih nije bilo "isforsiranog sukoba nadležnosti".

Објава коју дели Mira Adanja-Polak (@mira.adanja.polak)

"Zna se ko je u kući najstariji, muž, ko drugi", kaže Mira. "Uloge su odavno podeljene! Svako nek igra svoju i – mir u kući. Kažem to po cenu da me optuže da sam konzervativna i tradicionalna. Ja se nikada ni sa jednim muškarcem nisam nadmetala i zato, valjda, nikada nisam ni doživela od njih poniženje ili neku drugu neprijatnost", kaže voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.